The Morning Show: Η σειρά του Apple TV+ επιστρέφει δριμύτερη στη 2η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Jennifer Aniston και Reese Witherspoon αλλάζουν το σκηνικό της σόουμπιζ
15 Ιουνίου 2021 15:28
The Morning Show: Η σειρά του Apple TV+ επιστρέφει δριμύτερη στη 2η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer από τη 2η σεζόν του The Morning Show, ενός εκ των καλύτερων σειρών που φιλοξενεί στην streaming υπηρεσία της. Η πρώτη ματιά στη νέα σεζόν της δραματικής σειράς δείχνει πως η επιστροφή πίσω από τα λαμπερά φώτα των στούντιο θα είναι πιο αδυσώπητη από ποτέ. 

Στο trailer αποκαλύπτεται τι συνέβη μετά το cliffhanger φινάλε της 1ης σεζόν με την Jennifer Aniston και την Reese Witherspoon να νιώθουν στην καθημερινότητα αλλά και στο πετσί τους τα όσα συνταρακτικά γεγονότα καταγγέλθηκαν ζωντανά στον αέρα του The Morning Show. Ο Billy Crudup, ως πρόεδρος του καναλιού UBA προσπαθεί να φέρει πίσω την Άλεξ και να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα της πρωινής ζώνης, με μια νέα παρουσιάστρια που θέλει να πάρει τη θέση της anchorwoman και είναι η Julianna Margulies.

Όπως αναφέρει η Apple στην περιγραφή η 2η σεζόν θα βρεις το συνεργείο και το team του The Morning Show ανάμεσα στα συντρίμμια της απόφασης της Alex Levy (Aniston) και της Bradley Jackson (Witherspoon), σε ένα νέο UBA και έναν κόσμο σε αναβρασμό. 

Από το cast θα δούμε επίσης τις επιστροφές του πρώην παραγωγού του Morning Show, Mark Duplass αλλά και του κυνηγημένου πρώην αστέρα του σόου, Steve Carell, καθώς και τα υπόλοιπα πρόσωπα των Bel PowleyKaren PittmanNestor CarbonellDesean TerryJanina Gavankar, και Tom Irwin

Δείτε το trailer της 2ης σεζόν του The Morning Show

Το The Morning Show θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Apple TV Plus, με κάθε νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή.