The Morning Show: Πρώτο trailer από τη νέα σειρά με τους Jennifer Aniston και Steve Carell

Η δραματική σειρά-ναυαρχίδα του Apple TV+
13 Αυγούστου 2019 12:07
The Morning Show: Πρώτο trailer από τη νέα σειρά με τους Jennifer Aniston και Steve Carell

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer ενός εκ των μεγαλύτερων παραγωγών που ετοιμάζει για την streaming υπηρεσία της, με τίτλο The Morning Show. Πρόκειται για τη δραματική σειρά με πρωταγωνιστές της βραβευμένη με Όσκαρ, Reese Witherspoon, και τους βραβευμένους με Emmy, Jennifer Aniston και Steve Carell, που διαδραματίζεται στην καυτή πρωινή ζώνη ενός μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου. 

Το πρώτο trailer είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και παίζει με την αντίθεση των όσων γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ο Carell θα υποδύεται τον Mitch Kessler, έναν τηλεπαρουσιαστή που παλεύει με νύχια και με δόντια να διατηρήσει τη θέση στο ολοένα εναλασσόμενο τηλεοπτικό σκηνικό, ενώ η Aniston θα παίζει την γυναίκα του και συμπαρουσιάστριά του, Karen Kessler. 

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Brian Stelter, Top of the Morning, που ξεσκεπάζει το πέπλο και το σκληρό παρασκήνιο πίσω από τις καθημερινές τηλεοπτικές εκπομπές. Μαζί με το δυνατό πρωταγωνιστικό τρίο παίζουν επίσης οι: Gugu Mbatha-Raw, Billy Crudup, Nestor Carbonell και Mark Duplass.

Χρέη showrunner στη σειρά που θα αποτελείται από 10 επεισόδια εκτελεί η Kerry Ehrin, η οποία έχει βραβευτεί με αρκετά Emmy στην καριέρα της. 

Δυστυχώς, ακόμα η Apple δεν έχει δημοσιεύσει πληροφορίες για το πότε θα κάνει πρεμιέρα το The Morning Show. Περισσότερες πληροφορίες για το λανσάρισμα του Apple TV+ αναμένεται να μάθουμε στο event του Σεπτεμβρίου.