The Watcher: O Ryan Murphy ετοιμάζει σειρά μυστηρίου εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα

Με τους Naomi Watts και Bobby Cannavale για λογαριασμό του Netflix
15 Ιουνίου 2021 10:11
The Watcher: O Ryan Murphy ετοιμάζει σειρά μυστηρίου εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα

Έγινε γνωστή η είδηση ότι η Naomi Watts και ο Bobby Cannavale, θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα μίνι σειρά, The Watcher, του διάσημου σκηνοθέτη, Ryan Murphy, για το Netflix. Μάλιστα, σε αυτό το project θα συμμετάσχει και ο Ian Brennan (Ratched), όπως μάθαμε από το Deadline.

Οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν ένα παντρεμένο ζευγάρι, όπου μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων του και απειλείται η ζωή του από έναν stalker που αποκαλεί τον εαυτό του “The Watcher”. Το σόου είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα που είχαν συμβεί στο New Jersey, όπου οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού, λάμβαναν κάποια γράμματα από έναν άγνωστο για πολλά χρόνια, λέγοντας μάλιστα ότι παρακολουθούσε το σπίτι τους για δεκαετίες. Όταν τελικά η οικογένεια αυτή κατάφερε να ενοικιάσει το σπίτι και οι νέοι ιδιοκτήτες λάμβαναν τις ίδιες απειλητικές επιστολές.

Η Watts έχει παίξει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως είναι το Twin Peaks, το Gypsy, αλλά και το The Loudest Voice, ενώ ο Cannavale είχε πρωταγωνιστήσει στο Homecoming, καθώς και στο Mr. Robot.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.