Η αναβίωση του Gossip Girl απέκτησε νέο trailer γεμάτο με καυτά ειδύλλια

Η πρεμιέρα του έχει δρομολογηθεί για τον Ιούλιο
12 Ιουνίου 2021 11:26
Η αναβίωση του Gossip Girl απέκτησε νέο trailer γεμάτο με καυτά ειδύλλια

Το Gossip Girl του HBO Max θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιουλίου και πλέον η streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς. Μετά από τα teasers και τις εικόνες των τελευταίων μηνών, επιτέλους δόθηκε στη δημοσιότητα ένα πλήρες βίντεο από τους νέους χαρακτήρες του σόου.

Εννέα χρόνια μετά το φινάλε του αρχικού σόου, το νέο Gossip Girl θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, τα οποία θα λαμβάνουν χώρα και αυτά στο ίδιο σύμπαν με την αρχική σειρά. Έτσι, στη μικρή μας οθόνη θα δούμε νέους χαρακτήρες, καθώς και την επιστροφή της Kristen Bell από το πρωτότυπο cast, ως πασίγνωστη blogger, καθώς και αφηγήτρια της σειράς.

Στο νέο αυτό εγχείρημα του ΗΒΟ πρωταγωνιστούν οι Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak και Savannah Lee Smith.

Το αρχικό Gossip Girl βρισκόταν «στον αέρα» για έξι χρόνια από το 2007 έως το 2012, με τους Joshua Safran, Stephanie Savage και Josh Schwartz να επιστρέφουν στην παραγωγή, ενώ η Kristen Bell από το πρωτότυπο cast θα επιστρέψει και στα νέα επεισόδια.

Το Gossip Girl θα προβληθεί στις 8 Ιουλίου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.