O He-Man επιστρέφει στο Netflix 40 χρόνια μετά και το πρώτο trailer έχει τη δύναμη!

Η νέα σειρά "Masters of the Universe: Revelation" κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο
11 Ιουνίου 2021 08:29
O He-Man επιστρέφει στο Netflix 40 χρόνια μετά και το πρώτο trailer έχει τη δύναμη!

Εν μέσω της Geeked Week το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη νέα animated σειρά του πασίγνωστου He-Man που λατρεύτηκε παγκοσμίως στα '80s. Στο Masters of the Universe: Revelation, όπως θα ονομάζεται, η επιστροφή στην Eternia γίνεται με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο δια χειρός Kevin Smith και της Power Animation (Castlevania). 

Το πρώτο trailer πραγματικά έχει τη δύναμη! Θα το νιώσετε μόλις αρχίζει να παίζει και το "Holding out for a Hero' της Bonnie Tyler που δένει τέλεια με το σκηνικό και το γεγονός πως η '80s νοσταλγία χτυπά κόκκινο.

Από το πανέμορφο και πολύχρωμο animation του που βγάζει μάτι, στο ότι δεν λείπει τίποτα από τη δράση του, στο ότι θα είναι sequel της ιστορίας και θα συνεχίσει την ιστορία από εκεί που έμεινε πριν από 40 χρόνια. Ειδικά οι παλιότεροι είναι λογικό να συγκινηθείτε...

Απολαύστε το πρώτο trailer παρακάτω

Αξίζει να αναφέρουμε πως το voice cast απαρτίζεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς όπως τον Mark Hamill στο ρόλο του μεγάλου κακού, Skeletor, την Sarah Michelle Gellar ως Teela, την Lena Headey (Game of Thrones) ως Evil-Lyn, μαζί με τους Chris Wood (He-Man/Prince Adam) Alicia Silverstone (Queen Marlena), Steven Root (Battle Cat), Griffin Newman (Orko), Jason Mewes (Stinkor), Justin Long (Roboto), Harley Quinn Smith (Ilena). 

Τη μουσική της σειράς θα συνθέσει ο Bear McCreary γνωστός από τα The Walking Dead, Battlestar Galactica, Outlander αλλά και το βιντεοπαιχνίδι God of War.

Το Masters of the Universe: Revelation (Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη) θα χωριστεί σε δύο μέρη, όπου το Part 1 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Ιουλίου