Stranger Things 4: Τέσσερα νέα πρόσωπα θα δούμε στο Hawkins (BINTEO+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Καμία ενημέρωση ακόμα για το πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν
10 Ιουνίου 2021 11:03
Stranger Things 4: Τέσσερα νέα πρόσωπα θα δούμε στο Hawkins (BINTEO+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Για ακόμη μια ανακοίνωση που αφορά την 4η σεζόν του Stranger Things δε μαθαίνουμε τίποτα σχετικά με το πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας. Ωστόσο, στο πλαίσιο του Geeked Week το Netflix μας σύστησε στα νέα πρόσωπα τα οποία θα έρθουν στο Hawkins και συγκεκριμένα στο λύκειο της κωμόπολης της Ιντιάνα. 

Οι δημιουργοί του σόου, Ross και Matt Duffer, αποκάλυψαν μέσω ενός βίντεο το πιο σημαντικό από τα τέσσερα νέα μέλη του cast. Ο λόγος για την Amybeth McNulty, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του Netflix, "Anne with an E", που βασίζεται στα βιβλία "Anne of Green Gables" και ήταν ένα από τα βιβλία που διάβαζε ο Hopper στην Eleven. 

Η McNulty θα υποδυθεί την Vickie μια "cool και πολυλογού γκρούπι που θα γυαλίσει το μάτι σε έναν από τους αγαπημένους μας ήρωες."

Myles Truitt ως Patrick

Περιγράφεται σαν τον μπασκετικό αστέρα του Hawkins που έχει τους φίλους, το ταλέντο και τη καλή ζωή...μέχρι ένα σοκαριστικό γεγονός που εκτροχιάζει την ζωή του. Εμφανίστηκε επίσης στα "Dragged Across Concrete" και τη σειρά "Queen Sugar". 

Regina Ting Chen ως Ms. Kelly

Η "Ms. Kelly" είναι η δημοφιλής σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού που νοιάζεται βαθύτατα για τους μαθητές της, ειδικά για αυτούς που δυσκολεύονται. H ηθοποιός έχει παίξει στα The Falcon and the Winter Soldier και το Queen of South.

Grace Van Dien ως Chrissy

Η "Chriss" είναι η αρχηγός των cheerleader στο Λύκειο του Hawkins και το πιο δημοφιλές κορίτσι του σχολείου, ωστόσο κάτω από τη φαινομενικά τέλεια βιτρίνα της κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό. Στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά "The Rookie" και τη ταινία "Charlie Says". 

Μένει να δούμε στον 4ο κύκλο πως θα συνδεθούν όλοι αυτοί οι νέοι χαρακτήρες με τους παλιούς. Τον Νοέμβριο του 2020 είχαμε μάθει για την πρώτη φουρνιά νέων ηθοποιών που θα καταφθάσουν στο Hawkins και ανάμεσά τους βρίσκεται ο Robert Englund, γνωστός και ως "Freddy Krueger" από τις ταινίες "Nightmare on Elm Street" και ο Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones

Ολόκληρο το γνωστό και αγαπημένο cast της προηγούμενης σεζόν με τους: Millie Bobby BrownFinn WolfhardGaten MatarazzoNoah SchnappCaleb McLaughlinSadie SinkWinona RyderDavid HarbourNatalia DyerCharlie HeatonJoe Keery, και Maya Hawke θα επιστρέψει. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono, και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο teaser της 4ης σεζόν