Τώρα ξέρουμε πότε θα έρθει η 2η σεζόν του “Outer Banks” - Πρώτο teaser

Πίσω στο κυνήγι του θησαυρού!
10 Ιουνίου 2021 11:25
Τώρα ξέρουμε πότε θα έρθει η 2η σεζόν του “Outer Banks” - Πρώτο teaser

Το Netflix μάς έδωσε το πρώτο teaser από την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του Outer Banks και πλέον γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Αρχικά τα νέα επεισόδια δε θα καθυστερήσουν πολύ, καθώς θα φτάσουν στην υπηρεσία στα τέλη του Ιουλίου και φυσικά θα συνεχίσουν τα γεγονότα από την προηγούμενη σεζόν.

Στο πρώτο “sneak peek” βλέπουμε τον J.J. την Kiara και τον Pope να αποτίνουν φόρο τιμής για τον John B και την Sarah, οι οποίοι πιστεύουν ότι πλέον είναι νεκροί μετά την καταιγίδα στην θάλασσα. Ωστόσο, το δίδυμο αυτό επέζησε από αυτόν τον εφιάλτη και πλέον με ένα πλοίο βαδίζουν προς τις Μπαχάμες, στο ίδιο ακριβώς μέρος που ο Ward είχε κρύψει το χρυσάφι.

Έτσι αυτή η σεζόν έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το που θα καταλήξει η παρέα με τα $400 εκατομμύρια να ‘παίζουν’ ήδη μεγάλο ρόλο και εδώ.

Στην σύνοψη που έδωσε το Netflix για τη 2η σεζόν αναφέρει: Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί επιστρέφουν στο κυνήγι του θησαυρού, καθώς ο κίνδυνος κλιμακώνεται για τους Kiara, Pope και J.J. Η ανακάλυψη ενός μυστικού τους ενώσει ξανά για μια νέα αποστολή; Η περιπέτεια της ζωής τους περιμένει αλλά τα αχαρτογράφητα νερά σημαίνουν ότι οι Pogues θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επιζήσουν.

Το Outer Banks 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο teaser.