Η Sophie Turner του Game of Thrones θα παίξει στη σειρά “The Staircase” του HBO

Μαζί της οι Colin Firth και Toni Collette - Η τραγική υπόθεση της Kathleen ξανά στο προσκήνιο
02 Ιουνίου 2021 10:46
Η Sophie Turner του Game of Thrones θα παίξει στη σειρά “The Staircase” του HBO

Όπως μάθαμε από το Variety η Sophie Turner ετοιμάζεται για μία νέα σειρά στο HBO Max και θα πρωταγωνιστήσει πλάι στον Colin Firth (The King's Speech) και την Toni Collette (Hereditary). Ο λόγος γίνεται για τη μίνι σειρά του “The Staircase”, του γνωστού ντοκιμαντέρ, με την τραγική ιστορία του Michael Peterson και της γυναίκας του Kathleen.

Στη μίνι-σειρά του HBO, που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, η "Sansa Stark" του "Game of Thrones" θα υποδυθεί την υιοθετημένη κόρη του Peterson, Margaret Ratliff. Ο Firth, που έχει βραβευτεί με Όσκαρ Α' Ανδρικού για τον "Λόγο του Βασιλιά" θα παίξει τον Michael Peterson, και τη γυναίκα του η Collette. 

Αν σας λέει κάτι το όνομα είναι γιατί το ντοκιμαντέρ της υπόθεσης υπάρχει στο Netflix εδώ και χρόνια. Μάλιστα είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2004 στην γαλλική τηλεόραση, ενώ το 2013 είχαν κυκλοφορήσει εκ νέου επεισόδια. Τελικά το 2018 το Netflix, κυκλοφόρησε ανανεωμένο με τρία επιπλέον επεισόδια ως Netflix Original σειρά-ντοκιμαντέρ. Όπως όλα δείχνουν, όμως, το HBO θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό με αυτήν την τραγική υπόθεση με ένα λαμπρό cast που θα υποδυθεί τους χαρακτήρες. Η Turner θα παίξει την Margaret Ratliff, τη μία κόρη του Peterson.

The Staircase: Η θεωρία της κουκουβάγιας

Το The Staircase, λοιπόν, ακολουθεί όλη τη ζωή του Michael Peterson, ο οποίος κατηγορήθηκε για το θάνατο της συζύγου του, της Kathleen, με εκείνον να δηλώνει τότε ότι η γυναίκα του έπεσε από τις σκάλες. Το δικαστήριο δεν πίστεψε ποτέ ότι έγινε αυτό και ο Peterson καταδικάστηκε σε φυλάκιση. Μετά από χρόνια βγήκαν πολλές θεωρίες όπως αυτή της κουκουβάγιας που αναφέρει ότι καθώς η Kathleen ανέβαινε τις σκάλες του σπιτιού της, μια κουκουβάγια τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Για περισσότερα σχετικά με τη νέα σειρά του HBO Max παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.