Σειρά "Black Panther": Η Okoye της Danai Gurira επιστρέφει στο MCU

Θα τη δούμε και στο Black Panther: Wakanda Forever
29 Μαΐου 2021 10:32
Σειρά "Black Panther": Η Okoye της Danai Gurira επιστρέφει στο MCU

Για τους fans της Marvel και ιδιαίτερα του κόσμου του Black Panther έρχονται ευχάριστα νέα καθώς η Danai Gurira θα επιστρέψει στον ρόλο της "Okoye". Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το The Hollywood Reporter η "Michonne" του The Walking Dead υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Marvel Studios και θα συμμετέχει στην επερχόμενη σειρά του Disney Plus, που θα εκτυλίσσεται στο βασίλειο της Wakanda, καθώς και στο πολυαναμενόμενο sequel, Black Panther: Wakanda Forever

Την ατιτλοφόρητη σειρά στο σύμπαν του Black Panther ετοιμάζει ο Ryan Coogler με τη δική του εταιρία παραγωγής, Proximity Media. Ακόμα, όμως, τίποτα δεν είναι γνωστό για τη σειρά πέρα από το ότι θα εκτυλίσσεται στο τεχνολογικά ανεπτυγμένο βασίλειο της Wakanda. Η Okoye είναι η στρατηγός των Dora Milaje των ελίτ γυναικών στρατιωτικών σωμάτων της Wakanda. 

Μάλιστα, τρία μέλη τους έκαναν μια σύντομη εμφάνιση στο "The Falcon and The Winter Soldier" του Disney Plus. 

Η Marvel Studios έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει recast τον μακαρίτη Chadwick Boseman στο ρόλο του T'Challa, επομένως όλοι οι fans ανυπομονούν να δουν πώς θα συνεχιστεί η ιστορία. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιουλίου 2022.