Friends Reunion: Aniston και Schwimmer αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα!

Το ειδύλλιο της Ρέιτσελ και του Ρος δεν έμεινε μόνο στο τηλεοπτικό πλατό
28 Μαΐου 2021 09:44
Friends Reunion: Aniston και Schwimmer αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα!

Πέρασαν 17 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου και τα "Τα Φιλαράκια" πραγματοποίησαν χθες στο HBO Max την πολυαναμενόμενη επανένωσή τους. Ανάμεσα στις συγκινητικές στιγμές, τη νοσταλγία και τα γέλια έγιναν όμως και αποκαλύψεις...μεγατόνων! Το μεγαλύτερο "love story" των Friends, λοιπόν, αυτό της Ρέιτσελ Γκριν και του Ρος Γκέλερ είχε μαγνητίσει τους τηλεθεατές και μέχρι και σήμερα νομίζαμε πως υπήρχε στα στενά όρια του πλατό. 

Κατά τη διάρκεια του Friends: The Reunion, η Jennifer Aniston μιλώντας για τη σχέση των χαρακτήρων παραδέχτηκε, μαζί με τον David Schwimmer σαφώς, πως ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους, παρόλο που εκείνο τον καιρό είχαν άλλες σχέσεις. Την πάσα έδωσε ο παρουσιαστής του σόου James Corden που άρχισε τη χιονοστοιβάδα αποκαλύψεων. 

Αυτή την αμοιβαία έλξη που είχαν ανέφεραν πως υπήρχε στα πρώτα χρόνια της σειράς με τον Schwimmer να λέει: 

Στην πρώτη σεζόν...Ήμουν τρελά τσιμπημένος με την Τζεν. Και νομίζω πως κάποια στιγμή ήμασταν τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλο. Όμως ήταν σαν να περνάνε δυο πλοία επειδή ήμασταν και οι δυο σε σχέσεις και ποτέ δεν ξεπεράσαμε τα όρια. Ξέρεις το σεβαστήκαμε.

Εκείνη τη στιγμή τους διακόπτει ο "Τζόι" κατά κόσμον Matt LeBlanc με την ατάκα "Ναι, καλά!" με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια. 

Τη σκυτάλη πήρε η Aniston για να πει πως "Θυμάμαι να λέω μια φορά στον David πόσο πολύ κρίμα θα είναι όταν εγώ και εσυ φιληθούμε στην πραγματικότητα για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Και έτσι έγινε, η πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν σε εκείνο το καφέ. 

Όμως διοχετεύσαμε όλη την αγάπη και τον θαυμασμό που είχαμε μεταξύ μας στους Ρος και Ρέιτσελ. 

Φυσικά αναφέρονται στην σκηνή της 2η σεζόν και το επεισόδιο "The One Where Ross Finds Out" που οι fans θεωρούν μια από τις καλύτερες στιγμές της σειράς. Η "Μόνικα" της Courtney Cox συμπλήρωσε: "Πόσο τέλεια όμως που κατέληξε έτσι, επειδή εάν ήσασταν σε σχέση και τελικά χωρίζατε, πιθανότατα να μην έβγαινε τόσο καλά στο γυαλί."

Και τα υπόλοιπα "Φιλαράκια" το γνώριζαν τότε. Σε ένα σημείο ο "Ρος" αναρωτιέται πραγματικά και τους λέει "μα πως δεν είχατε καταλάβει τίποτα;" με τον Matthew Perry (Τσάντλερ) να λέει πως "Το ξέραμε, το ξέραμε. Στα σίγουρα".