La Casa De Papel: Το επικό φινάλε έρχεται - Ημερομηνία πρεμιέρας και trailer

Δεν είναι απλά μια ληστεία. Είναι πλέον πόλεμος!
24 Μαΐου 2021 17:08
La Casa De Papel: Το επικό φινάλε έρχεται - Ημερομηνία πρεμιέρας και trailer

Επιτέλους, το Netflix έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν εκατομμύρια fans του La Casa De Papel ανά τον κόσμο. Μέσα από ένα καταιγιστικό από κάθε άποψη teaser ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς-φαινομένου, όμως με μια σημαντική διαφορά. 

Το μεγάλο φινάλε θα χωριστεί σε δύο μέρη (από πέντε επεισόδια έκαστος) και έτσι η συμμορία του "Καθηγητή" θα επιστρέψει δυναμικά με το Part 1 στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ το Part 2 θα προβληθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Έτσι οι fans θα μείνουν σε αναμμένα κάρβουνα μετά τον Σεπτέμβριο αφού θα περιμένουν δύο μήνες μέχρι να δουν πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία, με τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια. 

Να αναφέρουμε πως στις 14 Μαΐου η streaming υπηρεσία είχε ανακοινώσει το τέλος των γυρισμάτων, τα οποία ολοκληρώθηκαν μετά από πολύμηνες καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, το γεγονός ανακοίνωσε με μια φωτογραφία με ολόκληρη την "Αντίσταση". 

Μάλιστα και η λατρεμένη "Τόκιο" της σαγηνευτικής Ursula Corbero αποχαιρέτησε με μερικές φωτογραφίες από το Instagram της, τη σειρά που την έκανε παγκοσμίως γνωστή. 

Δείτε παρακάτω το teaser trailer, το οποίο υπόσχεται πως η "Τέλεια Ληστεία" μετατρέπεται σε κάτι παραπάνω από μια μάχη. Η αντίσταση βρίσκεται σε πόλεμο!