Τα Φιλαράκια: Επιτέλους, αυτό είναι το trailer της μεγάλης επανένωσής τους

Θα μας πιάσουν τα ζουμιά είναι το μόνο σίγουρο
19 Μαΐου 2021 20:32
Τα Φιλαράκια: Επιτέλους, αυτό είναι το trailer της μεγάλης επανένωσής τους

Όλα τα επιφωνήματα δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν την ανακούφιση των fans των Friends τώρα που αποκαλύφθηκε η πρώτη ματιά στο άκρως αναμενόμενο reunion σόου. Το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer και είμαστε σίγουροι πως θα σας κάνει να δακρύσετε από τη νοσταλγία. Όλα "Τα Φιλαράκια" βρίσκονται ξανά στο ίδιο στούντιο, εκεί στο εμβληματικό σαλονάκι της Μόνικα για μια τελευταία φορά, να παίξουν παιχνίδι γνώσεων -όπως αποκαλύπτει το trailer, να αγκαλιαστούν, να κλάψουν, να γελάσουν και γενικά να θυμηθούν τα παλιά, μαζί με όλους όσους θα συντονιστούν.  

Οι Jennifer Aniston, Courtney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry και Matt LeBlanc θα σμίξουν 17 χρόνια μετά, σε μια επανένωση που περιμέναν εδώ και καιρό οι fans και θα γιορτάσει το σόου που μας κράτησε και συνεχίζει να μας κρατάει συντροφιά, τόσα χρόνια μετά. 

Δείτε το trailer

Το σπέσιαλ επεισόδιο θα περιλαμβάνει και ένα σωρό τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ σαν καλεσμένους και μαζί με τα "Φιλαράκιαα θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές της σειράς, σε ένα σόου που θα γιορτάζει και θα εξυμνήσει το λατρεμένο παρεάκι της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσά τους οι: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, και Reese Witherspoon

Το Friends: The Reunion θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαίου αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας του HBO Max.