Cobra Kai: Η 4η σεζόν μας ετοιμάζει για μεγάλα πράγματα - Πότε έρχεται;

Περισσότερο απ'όλα και με τα ίδια συναισθήματα
15 Μαΐου 2021 11:06
Cobra Kai: Η 4η σεζόν μας ετοιμάζει για μεγάλα πράγματα - Πότε έρχεται;

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν του Cobra Kai, με την παραγωγή να παραδίδει τη μια σεζόν μετά την άλλη στο Netflix. Οι βασικοί συντελεστές και δημιουργοί του όμως δε χάνουν χρόνο και ξεκινούν τα teasers ενόψει των νέων επεισοδίων. Έτσι σε μια πρόσφατη συνέντευξή τους, έδωσαν μια μικρή γεύση για το τι να περιμένουμε.

Εν, ολίγοις πολύ παραπάνω από όλα όσα κάνει πολύ καλά η επεισοδιακή συνέχεια του "Karate Kid" να προσφέρει cool δράση και ένα αίσθημα ζεστής και αγνής ψυχαγωγίας. Όλα όσα λατρέψατε στη σειρά σε μεγαλύτερες και ισχυρότερες δόσεις. Στο πλαίσιο της συνέντευξής τους στο Yahoo! ο Hayden Schlossberg συγκεκριμένα είπε:

Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι πως ήταν πολύ σημαντικό να κλείσουμε την 3η σεζόν με τον τρόπο που έγινε. Δηλαδή με ένα "ναι!" παρά με ένα "ωχ" που κατέληξε η 2η σεζόν. Και θέλουμε να προσφέρουμε αυτό το συναίσθημα. Θέλουμε συνέχεια να δίνουμε αυτή τη ντοπαμίνη που προέρχεται από την όμορφη αυτή αίσθηση. Θέλουμε φυσικά να σιγουρεύσουμε ότι προσφέρουμε τις ανατριχίλες, τα δάκρυα, τα γέλια και τις μπουνίτσες. Είναι η ίδια συνταγή με διαφορετική γεύση μαζί με όλα τα υπόλοιπα, αλλά τώρα είναι ακόμη μεγαλύτερη, οπότε είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ. Ανυπομονώ να σας δείξουμε τι ετοιμάζουμε. 

Πότε έρχεται η 4η σεζόν; 

Στις 30 Απριλίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς, εν μέσω πανδημίας και πλέον βρίσκεται στο post production κομμάτι της παραγωγής. Οι δύο αστέρες του σόου, William Zabka (Johnny Lawrence) και Martin Kove (John Kreese) μάλιστα το είχαν γιορτάσει αναρτώντας φωτογραφίες από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων 

Σύμφωνα με τα επίσημα χείλη του Netflix η 4η σεζόν θα καταφθάσει το τελευταίο τρίμηνο του έτους, οπότε ανάμεσα σε Οκτώβριο και Δεκέμβριο 2021, μαζί με τις νέες σεζόν των "YOU" και "The Witcher".