Τα "Φιλαράκια" επανενώνονται και τώρα ξέρουμε πότε ακριβώς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το συγκινητικό πρώτο teaser trailer
13 Μαΐου 2021 20:59
Τα "Φιλαράκια" επανενώνονται και τώρα ξέρουμε πότε ακριβώς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και πάρα πολύ καιρό γνωρίζουμε για την επανένωση που θα κάνουν τα λατρεμένα "Φιλαράκια" για χάρη του HBO Max, χωρίς βέβαια να αποτελεί κάποιο νέο επεισόδιο της σειράς που θα συνεχίζει την ιστορία -αν και θα το θέλαμε πολύ εδώ που τα λέμε. Το σπέσιαλ επεισόδιο απέκτησε το πρώτο του teaser trailer αλλά το κυριότερο ξέρουμε επιτέλους το πότε θα επιστρέψουν!

Στις 27 Μαΐου, λοιπόν, θα προβληθεί το "The One Where They Get Back Together" αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας του HBO Max.

Το trailer που θα δείτε παρακάτω θα σας γεμίσει με συγκίνηση και νοσταλγία, έστω κι αν δεν δείχνει πολλά, παρά μόνο τους Jennifer Aniston, Courtney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow,  Matthew Perry και Matt LeBlanc αγκαλιασμένους να περπατούν, με τη συνοδεία του αγαπημένου theme "I'll Be There For You" των The Rembrandts

Οι αγαπημένοι ανά τον κόσμο Ρέιτσελ, Μόνικα, Φοίβη, Τσάντλερ, Ρος και Τζόι θα βρεθούν ξανά στις οθόνες μας, μετά από 17 χρόνια από τη φορά που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο των Friends και μάλιστα στο ίδιο στούντιο όπου γυρίστηκε η θρυλική κωμική σειρά.

Το σπέσιαλ επεισόδιο θα περιλαμβάνει και ένα σωρό τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ σαν καλεσμένους, οι οποίοι μαζί με εμάς, θα θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές της σειράς, σε ένα σόου που θα γιορτάζει και θα εξυμνήσει το λατρεμένο παρεάκι της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσά τους οι: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, και Reese Witherspoon

 

Να αναφέρουμε πως κανονικά θα βλέπαμε το reunion των "Friends" αρκετά νωρίτερα, αλλά η πανδημία της COVID-19 σταμάτησε την παραγωγή λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Τελικά, το πολυαναμενόμενο reunion ολοκληρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο και επιτέλους τα εκατομμύρια fans των "Friends" θα μπορέσουν να το απολαύσουν.