Masters of the Air: Η νέα σειρά υπέρπαραγωγή της Apple άρχισε τα γυρίσματα

Ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του "Band of Brothers" έρχεται
27 Απριλίου 2021 16:03
Masters of the Air: Η νέα σειρά υπέρπαραγωγή της Apple άρχισε τα γυρίσματα

Μια μίνι σειρά υπερπαραγωγή ετοιμάζει η Apple για την streaming υπηρεσία της και αναφερόμαστε στο "Masters of the Air", που αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο των εξαιρετικών πολεμικών δραμάτων "Band of Brothers" και "The Pacific" του HBO. Ερχόμενος με φόρα από την σκηνοθεσία του "No Time To Die" ο Cary Fukunaga υπογράφει εδώ σκηνοθετικά το σόου και μοιράστηκε μια φωτογραφία από το πλατό, ανακοινώνοντας πως κατάφεραν να τελειώσουν τη πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων.

Στην ανάρτηση που ανέβασε στο Instagram φαίνεται ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Austin Butler (The Shannara Chronicles, Once Upon A Time in Hollywood, Elvis Presley) να κρατάει την κλακέτα της παραγωγής. Μαζί του όμως θα συμπρωταγωνιστήσουν μερικά ακόμη άγνωστα αλλά ταλαντούχα ονόματα όπως οι Callum Turner, Anthony BoyleNate Mann και Raff Law.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cary Fukunaga (@cary_fukunaga)

Όπως και στις προηγούμενες σειρές έτσι και εδώ ο Steven Spielberg και ο Tom Hanks αποτελούν τους εκτελεστικούς παραγωγούς της τρίτης σειράς τους με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Να αναφέρουμε αρχικά πως το project είχε ανακοινωθεί πίσω στο 2013.

Για να έχετε μια ιδέα του τι εστί Band of Brothers αρκεί να σας αναφέρουμε τα -τότε άγνωστα- ονόματα που πρωταγωνίστησαν στη σειρά και μετέπειτα έγιναν αστέρια του Hollywood όπως οι Michael Fassbender (X-Men: First Class, Prometheus), Tom Hardy (Peaky Blinders, Venom), Simon Pegg (Hot Fuzz), Ron Livingston, Colin Hanks (γιος του Tom Hanks) και ο Damian Lewis (Homeland), ενώ εμφανίστηκαν και οι David Schwimmer (Φιλαράκια), Neill McDonough, Jason O'Mara (Man in the High Castle), Dominic Cooper (Preacher), ακόμα και ο παρουσιαστής Jimmy Fallon. 

Αρχικά, ήταν να βγει στον αέρα του HBO όπως όταν άρχισε να εκτοξεύεται το budget του -που λέγεται ότι ξεπερνά τα $200 εκ.- η Apple έσπευσε να ρίξει ζεστό χρήμα και να το αποκτήσει, σαν μια μελλοντική επένδυση για το Apple TV+