House of the Dragon: Ξεκίνησε η παραγωγή της prequel σειράς του Game of Thrones (ΦΩΤΟ)

Το Westeros φλέγεται ξανά στο HBO!
27 Απριλίου 2021 11:07
House of the Dragon: Ξεκίνησε η παραγωγή της prequel σειράς του Game of Thrones (ΦΩΤΟ)

Φλέγεται ξανά το Westeros ύστερα από δύο χρόνια απραξίας και το διχαστικό φινάλε του Game of Thrones, καθώς το HBO ανακοίνωσε και επίσημα το ξεκίνημα των γυρισμάτων του House of the Dragon. Πρόκειται για την prequel σειρά που βασίζεται στο "Fire & Blood" βιβλίο του George R.R. Martin. Διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν το "A Song of Ice and Fire" και εστιάζει στον Οίκο των Targaryen, οπότε ετοιμαστείτε για μπόλικες συγκινήσεις, δολοφονίες, ανατροπές, προδοσίες και φυσικά...δράκους!

Με μια σωρεία από "φλεγόμενων" tweets είχε ξεκινήσει η καμπάνια προώθησής του χθες στα social media, όπου κορυφώθηκε με την εξής ανακοίνωση και φωτογραφίες από το καθιερωμένο "table read". Σε αυτό οι ηθοποιοί του cast του κάνουν μια πρώτη ανάγνωση του σεναρίου και όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. 

Ωστόσο, δεν παρέλειψε το HBO να δώσει και τις πρώτες φωτογραφίες από το cast, συστήνοντάς μας έναν-έναν τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν. 

Η Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) θα παίξει την Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen.

Ο Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen. 

O Matt Smith (The Crown, Doctor Who) τον Πρίγκιπα Daemon Targaryen

Η Olivia Cooke (Sound of Metal, Ready Player One) θα παίξει την Alicent Hightower.

O Rhys Ifans (The King's Man, Notting Hill) θα υποδυθεί τον Otto Hightower. 

Και ο Steve Toussaint τον "Sea Snake".

Παρά το ότι είχε γυριστεί μια άλλη spinoff σειρά που διαδραματίζονταν χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του "GoT" με τίτλο The Long Night και είχε πρωταγωνίστρια την Naomi Watts, τελικά δεν προχώρησε πέραν του πιλότου και ποτέ δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Το HBO εστιάζει με όλα του τα μέσα στον "Οίκο του Δράκου" το οποίο υπογράφουν οι Martin, Ryan Condal και Miguel Sapochnik.

Ο τελευταίος μάλιστα αποτελεί έναν από τους βετεράνους και καλύτερους σκηνοθέτες μερικών εκ των επικότερων επεισοδίων του "Thrones" και θα σκηνοθετήσει τόσο το πρώτο επεισόδιο όσο και κάποια ακόμα επεισόδια. Ανάμεσα στους σκηνοθέτες των 10 επεισοδίων του show θα συναντήσουμε τους Greg Yaitanes, Clare Kilner και Geeta V. Patel

Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες spinoff σειρές που βρίσκονται στα σκαριά, καθώς τον Μάρτιο μάθαμε ότι υπάρχουν άλλες πέντε στα πλάνα

Το House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στα HBO και HBO Max εντός του 2022.