You: Τέλος για τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Επιστρέφει ο αγαπημένος stalker (ΦΩΤΟ)

Ο Joe σε νέα άρρωστα κυνηγητά
26 Απριλίου 2021 10:42
You: Τέλος για τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Επιστρέφει ο αγαπημένος stalker (ΦΩΤΟ)

Το “You” του Netflix το γνωρίσαμε το 2018 και μας εκμυστηρευόταν την άρρωστη ζωή του Joe Goldberg του Penn Badgley, με μεγάλη επιτυχία μάλιστα, αφού δεν άργησε να κυκλοφορήσει λίγο καιρό μετά και η 2η σεζόν. Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες, μετά την αναβολή που είχαν λάβει λόγω του κορoνοϊού, αλλά πλέον φαίνεται πως όλα κύλησαν ομαλά, καθώς μάθαμε ότι η σειρά είναι πανέτοιμη να έρθει στις οθόνες μας.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της σειράς στο Twitter δημοσιεύτηκε μία εικόνα με τον Joe να κάθεται στην καρέκλα του “Stalker” και με μία λεζάντα που αναφέρει «μην αγχώνεστε, δεν παίρνουμε τα μάτια μας από πάνω του», γιορτάζοντας έτσι το τέλος των γυρισμάτων.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Scott Michael Foster του “Crazy Ex-Girlfriend”, είναι το νέο μέλος του cast για την 3η σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, θα υποδυθεί τον Ryan, έναν δημοσιογράφο, ο οποίος και αυτός έχει πολλά κρυμμένα μυστικά.

Η 3η σεζόν του “You” αναμένεται μάλλον μέσα στη χρονιά. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.