Στην 5η σεζόν του YOU θα εμφανιστεί κάποιος από το παρελθόν του Joe (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα στο Netflix ο τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης σειράς
19 Ιουνίου 2023 12:25
Στην 5η σεζόν του YOU θα εμφανιστεί κάποιος από το παρελθόν του Joe (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του TUDUM event που πραγματοποιήθηκε εχθές από το Netflix κυκλοφόρησε και ένα βίντεο από την 5η σεζόν του YOU (ΕΣΥ). Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer από το φινάλε, αλλά για ένα teaser με τον πρωταγωνιστή της σειράς, τον Penn Badgley.

Ο Joe Goldberg πρόκειται να επιστρέψει πίσω στη Νέα Υόρκη για το νέο κύκλο και το εν λόγω βίντεο θέλει να σας προετοιμάσει από τώρα κατάλληλα, καθώς όπως μαθαίνουμε το παρελθόν του Joe βρίσκει πάντα ένα τρόπο να αιφνιδιάζει. Αυτό λέει το Netflix στη λεζάντα του και φαίνεται ότι ένα πρόσωπο από τα παλιά πρόκειται να επιστρέψει στη ζωή του Joe για το μεγάλο φινάλε.

Η λεζάντα του Netflix συνεχίζει λέγοντας: Το ερώτημα είναι: ποιος θα την πατήσει αυτήν τη φορά; Η πέμπτη και τελευταία σεζόν του ΕΣΥ έρχεται σύντομα, μόνο στο Netflix.

Παρόλο που το βίντεο δεν αποκαλύπτει κάποια νέα πλάνα, βλέπουμε τον Badgley να μιλάει στους fans λέγοντας ότι ξέρει ότι αγωνιούν και ότι φτιάχνουν θεωρίες για το τέλος του YOU.

Εκείνος συνεχίζει τις δηλώσεις του λέγοντας τα εξής:

Ακόμα περισσότερο σκέφτεστε τι, ή καλύτερα ποιον, θα αντιμετωπίσει ο Joe όταν γυρίσει στη Νέα Υόρκη. Δεν μπορώ να πω, αλλά έχει αφήσει πολλές εκκρεμότητες ο Joe. Το ερώτημα είναι “ποιος είσαι;”.

Παρακολουθήστε το βίντεο από το TUDUM παρακάτω:

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα την 4η σεζόν, η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

Στο YOU έχουν παίξει μεταξύ άλλων οι Jenna Ortega, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Η 5η σεζόν του YOU (ΕΣΥ) θα παίξει σύντομα στο Netflix αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας.