Η σειρά του “Parasite” θα έχει ολοκαίνουργια ιστορία εντός του σύμπαντος της ταινίας

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο Remake του φιλμ
25 Απριλίου 2021 19:19
Η σειρά του “Parasite” θα έχει ολοκαίνουργια ιστορία εντός του σύμπαντος της ταινίας

Το Parasite κυκλοφόρησε το 2019 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Bong Joon-Ho και κατάφερε εκτός από το να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, να κατακτήσει και 4 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου αυτό της Καλύτερης Ταινίας.

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε σε παγκόσμιο επίπεδο, μάθαμε πριν λίγες μήνες ότι τα «Παράσιτα» θα συνεχιστούν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και συγκεκριμένα μέσα από μία τηλεοπτική σειρά που έχει αναλάβει το HBO. Τώρα, ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες γι’ αυτό το project, το οποίο όπως γνωστοποιήθηκε, θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με αυτό του Bong Joon-Ho, μόνο που η ιστορία θα είναι εντελώς καινούργια.

Αυτά ήταν τα λόγια του σκηνοθέτη του σόου, Adam McKay, ο οποίος θα συνεργαστεί στενά με τον Joon-Ho και μέσα από το Collider μετέφερε ότι το project «τρέχει με γοργούς ρυθμούς».

Περνάμε τέλεια! Έχουμε μαζέψει εκπληκτικούς σεναριογράφους και περιέγραψα τη σειρά στον Bong Joon Ho κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μιας και εκείνος επιβλέπει όλο το σόου. Είναι μια πρωτότυπη σειρά στο ίδιο σύμπαν με την ταινία, με μία πρωτότυπη ιστορία που ζει απλά στον ίδιο κόσμο με αυτόν που γνωρίσατε.

Περιστασιακά στη ζωή είσαι τυχερός και για μένα το να δουλέψω με έναν τέτοιο σκηνοθέτη είναι τιμή. Το ακούς βέβαια αυτό συχνά και δεν το πιστεύεις, αλλά πραγματικά είμαι ευγνώμον.

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Bong Joon Ho είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει μια σειρά πάνω στα «Παράσιτα», επειδή είχε πάρα πολλές ιδέες που δεν μπορούσαν να μπουν σε μια ταινία, έτσι όλες του τις ιδέες τις έχει γράψει στο iPad με στόχο να δημιουργήσει μία σειρά διάρκειας έξι ωρών.

Για περισσότερα σχετικά με τη σειρά του HBO παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.