Mindhunter: Φως στο τούνελ για τη 3η σεζόν - Netflix και David Fincher το συζητούν

Υπάρχει ελπίδα για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς
22 Απριλίου 2021 13:23
Mindhunter: Φως στο τούνελ για τη 3η σεζόν - Netflix και David Fincher το συζητούν

Τα τελευταία νέα για το Mindhunter ήταν δυσάρεστα καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έμοιαζε να μην υπάρχει μέλλον για το αστυνομικό noir θρίλερ σόου μετά τη 2η σεζόν, παρά τις διθυραμβικές κριτικές και το γεγονός πως αποτελεί ένα από τα διαμάντια του Netflix. Με τη σειρά στον πάγο ήταν πλέον λίγες οι ελπίδες να ανανεωθεί. Ο σκηνοθέτης του, David Fincher, μάλιστα είχε αναφέρει πως κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτό. 

Φαίνεται να υπάρχει πλέον φως στο τούνελ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η επιστροφή του Mindhunter θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το Small Screen, σύμφωνα με δικές του πηγές αναφέρει πως το Netflix βρίσκεται σε συζητήσεις με τον David Fincher για την 3η σεζόν του Mindhunter. Ειδικά μετά την επιτυχία που σημείωσε το "Mank" με τις 10 υποψηφιότητες στα φετινά Oscars, οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πιο θερμές από ποτέ. 

"Το μόνο που μπορώ να μεταφέρω" αναφέρει η πηγή χαρακτηριστικά, "είναι πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Netflix και Fincher είναι συνεχής. Συζητούν την πιθανότητα επιστροφής της σειράς για τρίτη σεζόν είναι ακόμα πολύ νωρίς βέβαια, αλλά ο Fincher ακούγεται αρκετά αισιόδοξος για το project."

Ευχόμαστε αυτές οι πληροφορίες να επαληθευθούν από επίσημα χείλη και το τρίο του Mindhunter να επιστρέψει στις οθόνες μας. Οι Jonathan GroffHolt McCallany και Anna Torv έχουν αφήσει άλλωστε πολλούς άλυτους λογαριασμούς.