Ο Justin Timberlake θα παίξει στην τηλεοπτική μεταφορά του “Confessions of a Dangerous Mind”

Έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Apple TV+
12 Απριλίου 2021 10:19
Ο Justin Timberlake θα παίξει στην τηλεοπτική μεταφορά του “Confessions of a Dangerous Mind”

Θυμάστε που πριν μία εικοσαετία είχε κυκλοφορήσει το “Confessions of a Dangerous Mind” σε σκηνοθεσία του George Clooney; Το φιλμ είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και ερχόταν με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Sam Rockwell (Moon, Three Billboards Outside Ebbing Missouri) ως Chuck Barris. Όπως όλα δείχνουν, η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε αυτό το project.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, η αμερικανική εταιρία αγόρασε τα δικαιώματα για να φέρει στην streaming υπηρεσία της μία σειρά βασισμένη στα απομνημονεύματα του 1984 "Εξομολογήσεις ενός επικίνδυνου μυαλού" από τον Chuck Barris. Μάλιστα, πρωταγωνιστής του σόου θα είναι ο Justin Timberlake ως οικοδεσπότης του “Gong Show” και δήθεν πράκτορας της CIA.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα καθήκοντα του showrunner θα είναι ο David Hollander, ο οποίος είχε δουλέψει στο παρελθόν και στο “Ray Donovan”, ενώ επιπλέον το πιλοτικό επεισόδιο έγραψε ο Jon Worley του “Justified” και “Iron Fist”.

Ο Timberlake είναι ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το μουσική βιομηχανία, αλλά τελευταία χρόνια τον βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στη μεγάλη και μικρή οθόνη, αφού μεταξύ άλλων έπαιξε στα “The Social Network”, “Bad Teacher”, καθώς και στο πρόσφατο “Palmer” του Apple TV+.