Τα γυρίσματα από το σπέσιαλ επεισόδιο των “Friends” ολοκληρώθηκαν! (ΕΙΚΟΝΑ)

…και δεν μπορούμε να περιμένουμε!
12 Απριλίου 2021 08:34
Τα γυρίσματα από το σπέσιαλ επεισόδιο των “Friends” ολοκληρώθηκαν! (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Δευτέρα μπαίνει με το δεξί ειδικά για τους λάτρεις των “Friends”, αφού έγινε γνωστή η είδηση ότι τα γυρίσματα από το Reunion, σπέσιαλ επεισόδιο του HBO Max μόλις ολοκληρώθηκαν! Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα πρέπει να μετράτε αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή των Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler και Ross. Παρόλο που η παραγωγή ήταν να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, η πανδημία και ο κορωνοϊός δεν είχαν αφήσει άλλη επιλογή (όπως συνέβη και με τις περισσότερες παραγωγές), από το να καθυστερήσει.

Σε αυτό το ολοκαίνουργιο επεισόδιο θα δούμε τους λατρεμένους χαρακτήρες να ενώνονται για ακόμη μία φορά και μέσα από το επίσημο Instagram account της σειράς, έχουμε και την πρώτη εικόνα. Βέβαια, μην περιμένετε να δείτε τους πρωταγωνιστές μαζί, αλλά αντ’ αυτού η εικόνα απεικονίζει το στούντιο, με τη λεζάντα να αναφέρει ότι επιτέλους τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και ότι το “Friends The Reunion” έρχεται στο HBO Max.

Δείτε την εικόνα που δημοσιεύτηκε παρακάτω:

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το καστ ενώθηκε για να θυμηθεί τα παλιά, στο αρχικό σετ των Friends, για να δώσουν μια επιπλέον δόση νοσταλγίας στους φανατικούς. Η επανένωση έρχεται, λοιπόν, ύστερα από δύο δεκαετίες (σχεδόν) και μετά από 236 ολόκληρα επεισόδια. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.