Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα επιστρέψει σε έναν πολύ γνώριμο Star Wars πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιος τράβηξε πλάνα από το πλατό και τα ανέβασε στο TikTok
06 Απριλίου 2021 09:25
Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα επιστρέψει σε έναν πολύ γνώριμο Star Wars πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα μάθαμε επίσημα το βασικό cast της σειράς του Obi-Wan Kenobi για το Disney Plus και τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε μια κλεφτή ματιά μέσα από το πλατό της. Τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει αυτές τις μέρες και ένας fan μπόρεσε και τρύπωσε -εκτος κι αν ήταν κάποιος εντός του συνεργείου- καταφέρνοντας να καταγράψει μερικά δευτερόλεπτα. Το βίντεο κάνει τον γύρο του TikTok τις τελευταίες ώρες και ιδιαίτερα στα Star Wars σοκάκια, καθώς αποκαλύπτει πως θα επιστρέψουμε στον πολύ γνώριμο πλανήτη Tatooine. 

Όπως θα δείτε παρακάτω κατασκεύασαν ολόκληρα κτίρια, σπίτια και τείχη που παραπέμπουν στα κτίσματα που έχουμε δει στις prequel ταινίες του Star Wars: 

Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβώς το σενάριο της σειράς του Obi-Wan, ξέρουμε ότι θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά το "Revenge of the Sith" εκεί όπου ο Ewan McGregor θα βρίσκεται εξόριστος στον Tatooine, καθώς τον είδαμε εκεί τελευταία φορά στο "Star Wars: Rebels". Λέγεται ότι θα παρακολουθεί έναν νεαρό Luke Skywalker, μέχρι την αναπόφευκτη συνάντησή τους στο "A New Hope". O Hayden Christensen ως Darth Vader δε θα είναι η μόνη prequel επιστροφή, καθώς οι Joel Edgerton και Bonnie Piesse θα υποδυθούν ξανά τους Uncle Owen και Aunt Beru

Την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian), όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε επίσημα το πότε θα προβληθεί στο Disney+.