Ανατροπή στο Bridgerton: Χωρίς τον Regé-Jean Page η 2η σεζόν!  

Θα λείπει και το άλλο του μισό όμως;

Ανατροπή στο Bridgerton: Χωρίς τον Regé-Jean Page η 2η σεζόν!

Μεγάλες αλλαγές θα δουν οι fans του Bridgerton στην πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του σόου του Netflix και αυτό γιατί θα διαφέρουν τα κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας. Για αρκετούς αυτή η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη, όμως είναι πλέον επίσημο: ο Regé-Jean Page που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του "Δούκα του Hastings" θα λείπει από την ερχόμενη σεζόν. Αναμφίβολα πρόκεται για ένα πλήγμα σε μια από τις δημοφιλέστερες και πιο επιτυχημένες βάσει views σειρές στην ιστορία του Netflix. 

Πηγές του Hollywood Reporter κάνουν λόγο πως ο πρωταγωνιστής της 1ης σεζόν, που έκαψε καρδιές εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του, καθώς το συμβόλαιό του κρατούσε για μια σεζόν. Αυτό ήταν άλλωστε το αρχικό όραμα των συντελεστών, του Netflix και της Shonda Rhimes για το πώς θα μετέφεραν το βιβλίο στην μικρή οθόνη. 

O 31χρονος ηθοποιός έστειλε και το δικό του μύνημα μέσα από το Twitter για την αποχώρησή του από τη σειρά, ευχαριστώντας τους fans, ενώ και ο επίσημος λογαριασμός του Bridgerton έβγαλε "έκτακτο ανακοινωθέν":

Τι θα συμβεί στη 2η σεζόν; 

Οι πληροφορίες, όπως σας είχαμε μεταφέρει και παλιότερα, έλεγαν ότι θα εστιάσει σε διαφορετικά πρόσωπα. Και πράγματι ο 2ος κύκλος θα εστιάσει στον Anthony Bridgerton, που τον υποδύεται ο Jonathan Bailey. Έτσι θα δούμε την δικιά του ερωτική περιπέτεια και το ταξίδι στο να βρει το κατάλληλο ταίρι. Το αμόρε του ονόματι Kate Sharma αναμένεται να υποδυθεί η Simone Ashley. Παρά την απώλεια του "Δούκα του Hastings" το έταιρον ήμισύ του, η Daphne Bridgerton της Phoebe Dynevor θα συμμετέχει κανονικά στη νέα σεζόν. Άλλωστε τα οκτώ βιβλία της Julia Quinn εστιάζουν σε κάθε ένα από τα αδέρφια της οικογένειας. 

Οι νέες προσθήκες του cast είναι οι Charithra Chandran ως Edwina και ο Rupert Young ως Jack. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός του Απριλίου, όμως δεν γνωρίζουμε το πότε θα προβληθεί. 

Πάντως, αν όλα πάνε καλά το Bridgerton θα κρατήσει για 8 σεζόν, όπως έχει αποκαλύψει ο showrunner, Chris Van Dusen.