Πέτα ένα κέρμα στον Witcher σου – Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Προ των πυλών η επέλαση του Wild Hunt;
02 Απριλίου 2021 08:31
Πέτα ένα κέρμα στον Witcher σου – Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Από χίλια κύματα πέρασε η παραγωγή της 2ης σεζόν του The Witcher αλλά επιτέλους -με μεγάλη ανακούφιση- μπορούμε να σας μεταφέρουμε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματά της. Η σειρά του Netflix είχε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες τις πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 και τους προηγούμενους μήνες όχι μόνο ταλαιπωρήθηκε λόγω του κορωνοϊού αλλά πέρασε και μια ατυχή στιγμή με τον τραυματισμό του πρωταγωνιστή, Henry Cavill την ώρα των γυρισμάτων.

Την είδηση αρχικά μετέφερε η μακιγιέρ Jacquieline Rathore μέσα από τα Story της στο Instagram, καθώς η παραγωγή τα μάζεψε χθες και επίσημα.

Λίγες ώρες μετά και μερικοί ηθοποιοί του βασικού cast άρχισαν μέσα από αναρτήσεις στο Instagram τους να επιβεβαιώνουν την είδηση όπως η Freya Allan που υποδύεται την Ciri, η Anna Shaffer που παίζει την Triss Merigold, καθώς και οι Tom Canton (Filavandrel), Kaine Zajaz (Gage), and Mecia Simson (Francesca).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freya Allan (@freyaallan)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Shaffer (@annashafffer)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Canton (@tom_canton)

Με ανακούφιση, χαρά και ευγνωμοσύνη η showrunner της σειράς του Netflix, Lauren S. Hissrich «τιτίβισε» για το τέλος των γυρισμάτων:

Οι συντελεστές και τα μέλη της παραγωγής έλαβαν και αναμνηστικά δώρα όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:

Θα δούμε το Wild Hunt σε live-action

Όσοι έχουν παίξει το The Witcher 3: Wild Hunt ξέρουν πολύ καλά σε τι αναφερόμαστε, καθώς πρόκειται για τους πέντε καβαλάρηδες από τον κόσμο του Aen Seide και σπέρνει τον τρόμο και τον θάνατο στο πέρασμά τους. Η παραγωγή του σόου του Netflix βρέθηκε τις τελευταίες βδομάδες στο Saunton Beach του Devon για να γυρίσει με ένα μικρό συνεργείο κάποιες σκηνές που δείχνουν την ερχομό του “Wild Hunt”. Η παρουσία τους σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους fans του μαγικού κόσμου του Sapkowski και οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail -έστω και μακρινές έστω και από το πλατό- είναι εντυπωσιακές. Μήπως η εμφάνισή τους θα αποτελέσει την γέφυρα μεταξύ 2ης και 3ης σεζόν;

Δυστυχώς, ακόμη δεν έγινε γνωστό επίσημα το πότε θα προβληθεί η 2η σεζόν του The Witcher στο Netflix, ωστόσο ευελπιστούμε να υπάρξουν σύντομα σχετικές ανακοινώσεις.