Ο Oscar Isaac προπονείται σκληρά για τον Moon Knight και εντυπωσιάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τώρα μπαίνει σε προετοιμασία για το ντεμπούτο του στο MCU
21 Μαρτίου 2021 20:28
Ο Oscar Isaac προπονείται σκληρά για τον Moon Knight και εντυπωσιάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επειδή τα γυρίσματα του Moon Knight αναμένεται σύντομα να αρχίσουν, ο Oscar Isaac εντείνει την προετοιμασία του για το ντεμπούτο του στο MCU . Ο ρόλος του "Marc Spector" όπως είναι το κανονικό όνομα του χαρακτήρα είναι απαιτητικός αφού υποδύεται έναν μισθοφόρο, εκπαιδευμένο σε κάθε είδους μάχη, ειδικά σε αυτή σώμα-με-σώμα. Ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρία παραγωγής του ηθοποιού, τη Mad Gene Media, στο Instagram μιας και ο ίδιος του δεν έχει παρουσία στα social media και δείχνει την σκληρή προπόνηση που κάνει ενόψει του ρόλου του.

Απολαύστε τον 42χρονο ηθοποιό των Star Wars και "Ex Machina" να εκτελεί μερικές εντυπωσιακές χορογραφίες και την προσήλωσή του στο να εκτελέσει χωρίς κασκαντέρ τις σκηνές που απαιτούνται:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Gene Media (@madgenemedia)

Η ιστορία του Spector λέει πως ο μεταμορφώνεται στον ήρωα "Moon Knight" όταν ισχυρίζεται πως ο Αιγύπτιος θεός Khonshu του δίνει σούπερ ικανότητες, όμως τα πράγματα μπορεί και να μην είναι ακριβώς έτσι καθώς πάσχει από διπολικότητα. Στο πλάι του ως το αντίπαλο δέος όμως θα συμπρωταγωνιστήσει ο γνωστός και δις υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, Ethan Hawke (Predestination, Boyhood, Training Day). 

O Moon Knight θα αποτελέσει έναν από τους αρκετούς νέους ήρωες που θα συστηθούμε στο Phase 4 του MCU, όπως η Ms. Marvel της Iman Velani και η She-Hulk της Tatiana Maslany. Και οι τρεις του θα πρωταγωνιστήσουν στις ομώνυμες σειρές τους στο Disney+

Γνωρίζουμε πως ο αιγυπτιακής καταγωγής Mohamed Diab, καθώς και το σκηνοθετικό δίδυμο του sci-fi θρίλερ, SynchronicJustin Benson και Aaron Moorhead θα καθοδηγήσουν τα επεισόδια του σόου της Marvel Studios. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο στη Βουδαπέστη. 

Αν όλα πάνε καλά το Moon Knight θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ κάποια στιγμή μέσα στο 2022.