Θυμηθήκαμε ότι υπάρχει η σειρά “Let the Right One In” επειδή θα παίξει ο Demián Bichir

Ετοιμαστείτε για μία ολοκαίνουργια και προσγειωμένη βαμπίρ ιστορία!
16 Μαρτίου 2021 12:10
Θυμηθήκαμε ότι υπάρχει η σειρά “Let the Right One In” επειδή θα παίξει ο Demián Bichir

Έγινε γνωστή η είδηση ότι το Showtime έχει αναλάβει να φέρει στη μικρή μας οθόνη το “Let the Right One In”, μέσα από μία τηλεοπτική σειρά, με πρωταγωνιστή τον Demián Bichir. Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζετε τον Bichir, πρόσφατα τον είδαμε στο “The Nun” ως Father Burke, καθώς και στο εξαιρετικό “The Hateful Eight” του Quentin Tarantino, δίπλα στον Samuel L. Jackson.

Παρόλα αυτά, αν το όνομα της σειράς δεν σάς λέει κάτι, πρόκειται για την σουηδική θρίλερ ταινία του 2008 εμπνευσμένη από τη νουβέλα του John Ajvide Lindqvist, που έμελλε να γνωρίσει τεράστια επιτυχία εκείνη την εποχή, ενώ επίσης την είδαμε και ως αμερικάνικο remake με τον τίτλο “Let Me In” μερικά χρόνια αργότερα.

Το “βαμπίρ παραμύθι”, λοιπόν, ετοιμάζει το ντεμπούτο του στην τηλεόραση με το Deadline να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το Showtime έχει ήδη στα σκαριά το πιλοτικό επεισόδιο. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές είναι πως ο Andrew Hinderaker (Away) θα επιμεληθεί όλο το σόου, ενώ ο Seith Mann του (Homeland) θα βρίσκεται στη σκηνοθεσία.

Η σειρά θα επικεντρώνεται σε έναν πατέρα, τον Mark (Bichir) και την 12χρονη κόρη του, των οποίων η ζωή άλλαξε για πάντα όταν εκείνη μετατράπηκε σε βαμπίρ. Κλειδωμένη, λοιπόν, από τα 12 της, η Eleanor ζει μια εγκλωβισμένη ζωή, όπου μπορεί να δει τον κόσμο μόνο τη νύχτα, ενώ ως βαμπίρ χρειάζεται ανθρώπινο αίμα για να παραμείνει ζωντανή. Ο Hinderaker δήλωσε πρόσφατα ότι η σειρά θα είναι ένα "ραβασάκι" προς την αρχική ταινία, ενώ θα διηγείται μια εξ’ ολοκλήρου νέα ιστορία.

Το project θα έρθει με το Tomorrow Studios στην παραγωγή, το οποίο προσπαθεί καιρό τώρα να φέρει αυτό το franchise στις οθόνες μας. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.