Τρεις χορεύτριες, ένας φόνος και μια απόδραση - Δείτε το νέο trailer του Sky Rojo

Η νέα σειρά του Netflix από τον δημιουργό του La Casa De Papel
02 Μαρτίου 2021 20:57
Τρεις χορεύτριες, ένας φόνος και μια απόδραση - Δείτε το νέο trailer του Sky Rojo

Το Netflix συνεχίζει να προωθεί δυναμικά τη νέα του ισπανόφωνη σειρά με τίτλο Sky Rojo, η οποία αποτελεί το νεότερο πόνημα των δημιουργών του παγκόσμιου φαινομένου του "La Casa De Papel", Alex Pina και Esther Martinez Lobato (σεναριογράφος στο LCDP). Για αυτό και δημοσίευσε το νεότερο trailer του σόου, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω με ελληνικούς υπότιτλους. 

Εδώ πρωταγωνιστεί ένα δυναμικό γυναικείο τρίο ηθοποιών με τις Lali Espósito, Yany Prado και Verónica Sánchez να υποδύονται τις Wendy, Gina και Coral αντίστοιχα, οι οποίες εργάζονται σε ένα πορνείο, έχοντας σιχαθεί τη ζωή τους.

Πάνω σε μια αψιμαχία με τον νταβατζή τους, Romeo (Asier Etxeandia) καταφέρνουν να αποδράσουν και εκεί ξεκινά το ταξίδι τους για την ελευθερία, με μοναδικό στόχο φυσικά να παραμείνουν ζωντανές. Ένα ανελέητο κυνηγητό ξεσπά και τα γεγονότα τρέχουν με φρενήρη ρυθμό καθώς στο κατώφλι τους βρίσκονται τα τσιράκια του Romeo, που τους υποδύονται οι Miguel Ángel Silvestre και Enric Auquer. 

Ήδη το Netflix έχει δώσει το πράσινο φως για τη 2η σεζόν του Sky Rojo, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην πένα του Pina. 

To Sky Rojo θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 19 Μαρτίου, με 8 επεισόδια διάρκειας περίπου 25 λεπτών έκαστος.