Πρώτο επικό trailer για το Shadow and Bone, τη νέα fantasy υπερπαραγωγή του Netflix

Το best-seller της Leigh Bardugo ζωντανεύει στη μικρή οθόνη!
27 Φεβρουαρίου 2021 22:44
Πρώτο επικό trailer για το Shadow and Bone, τη νέα fantasy υπερπαραγωγή του Netflix

Ένας μαγικός κόσμος γεμάτος φαντασία, ξόρκια, τέρατα και κάτι από...Game of Thrones θα ζωντανέψει τον Απρίλιο στο Netflix. Ο λόγος για την τηλεοπτική διασκευή του Shadow and Bone, του παγκόσμιου best-seller μυθιστορήματος της Leigh Bardugo, για το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από το Netflix και μοιάζει επικό, τουλάχιστον από πλευράς παραγωγής. 

Γνωρίζουμε ότι η σειρά θα περιλαμβάνει στοιχεία από όλη την Grishaverse τριλογία και θα ακολουθήσουμε το ταξίδι της ορφανής Alina Starkov (Jessie Mei Li) καθώς προσπαθεί να σώσει την πατρίδα της ονόματι Ravka από το ζοφερό Shadow Fold, ένα σκοτεινό πέπλο που καταπίνει όσους το διαβαίνουν. Ακόμη, θα συστηθούμε και σε μια ομάδα ορφανών παιδιών που σχεδιάζει μια επικίνδυνη ληστεία και αποτελεί μια πλοκή που θα συνδυαστεί από τα βιβλία "Six of Crows". 

Στο trailer φαίνεται πως η Alina θα ανακαλύψει τις πανίσχυρες και σπάνιες ικανότητές της ως "Sun Summoner" με τον General Kirigan του Ben Barnes (Westworld, The Punisher) να αναρωτιέται για το "ποια και τι πραγματικά είναι" αν και όσοι διάβασαν τα βιβλία θα τον γνωρίζουν ως "Darkling". 

Στο cast συναντάμε επίσης τους: Archie Renaux ως Mal Oretsev, Freddy Carter ως Kaz Brekker, Amita Suman ως Inej Ghafa, Kit Young ως Jesper Fahey, Danielle Galligan ως Nina Zenik, Calahan Skogman ως Matthias Helvar. Να αναφέρουμε πως showrunner ανελαβε ο Eric Heisserer (Arrival, Bird Box) με την Bardugo ως παραγωγό. Τα γυρίσματα των 8 επεισοδίων έλαβαν χώρα εξ'ολοκλήρου στην Βουδαπέστη. 

Το Σκιές και Οστά -όπως θα προβληθεί στη χώρα μας- θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους.