Ο "Ray Donovan" επιστρέφει, όχι όμως ως τηλεοπτική σειρά

Ο Liev Schreiber θα βάλει τα καλά του για την ταινία που θα δώσει το οριστικό φινάλε
27 Φεβρουαρίου 2021 20:38
Ο "Ray Donovan" επιστρέφει, όχι όμως ως τηλεοπτική σειρά

Η λύτρωση για τους fans του "Ray Donovan" θα δοθεί επιτέλους, μετά από το αναπάντεχο και άδοξο "τέλος" του στην 7η σεζόν, το οποίο είχε αφήσει ένα cliffhanger να...κρέμεται και πολλά ερωτήματα. Θα έλεγε κανείς πως όταν μια σειρά όπως αυτή με πολύ καλά νούμερα, κριτικές και υποψηφιότητες για βραβεία να της δίνεται η ευκαιρία να κλείσει την ιστορία της όπως ήθελε, αλλά στον δύσμοιρο τον Ray δεν του την έδωσαν ποτέ. 

Ευτυχώς, η εποχή των streaming υπηρεσιών και του άπλετου χρήματος που πέφτει επιτρέπει στο να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες και σε σειρές που το αξίζουν. Το Ray Donovan θα επιστρέψει, λοιπόν, όχι σαν τηλεοπτικά σειρά αλλά με μεγάλου μήκους ταινία, όπως ανακοίνωσε το δίκτυο Showtime, με σκοπό να ολοκληρωθεί η ιστορία του όπως της αρμόζει.

Όλη η παρέα του θα επιστρέψει στα πόστα της, δηλαδή ο Liev Schreiber στον ομώνυμο ρόλο του, καθώς και οι Jon Voight και Kerris Dorsey, ενώ το σενάριο θα αναλάβει να γράψει ο Schreiber μαζί με τον David Hollander, showrunner της σειράς. 

Για όσους δε γνωρίζουν ο Schreiber υποδύεται τον Ray Donovan έναν "fixer" ο οποίος αναλαμβάνει να καθαρίσει και να βγάλει από δύσκολες καταστάσεις τους ευκατάστατους πελάτες του, με πλάγιες μεθόδους από λαδώματα μέχρι και "ό,τι χρειαστεί" για να γίνει η δουλειά. 

Τα γυρίσματα της ταινίας Ray Donovan θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά, ούτως ώστε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2022.