Star Wars: Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας του "The Bad Batch" στο Disney Plus

Παγκόσμια ημέρα Star Wars με ντεμπούτο της νέας σειράς
25 Φεβρουαρίου 2021 11:06
Star Wars: Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας του "The Bad Batch" στο Disney Plus

Μετά τη συγκλονιστική 7η σεζόν του Clone Wars, η animated πλευρά του σύμπαντος του Star Wars επιστρέφει δυναμικά σε μερικούς μήνες. Η Lucasfilm ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του Star Wars: The Bad Batch για τις 4 Μαΐου αποκλειστικά σαφώς στο Disney+.

Δηλαδή την "Παγκόσμια Ημέρα Star Wars" που λαμβάνει χώρα εκείνη την ημέρα λόγω του "May the fourth be with you" (παράφραση της ατάκας May the Force be with you), οι fans του σύμπαντος του George Lucas θα απολαύσουν ένα νέο του κεφάλαιο. 

Η σειρά θα εστιάζει στις νέες περιπέτειες της αντισυμβατικής και "μαζί δε κάνουμε και χώρια δε μπορούμε", Clone Force 99, την οποία γνωρίσαμε στα τελευταία επεισόδια του Clone Wars και λατρεύτηκε από τους fans. Επίσης, έχει επιβεβαιωθεί πως η Ming-Na Wen θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή της στο ρόλο της Fennec Shand, την οποία απολαύσαμε και στη 2η σεζόν του The Mandalorian.

Για ακόμη μια φορά ο Dave Filoni κρατάει τα κλειδιά του project και ως παραγωγούς επίσης συναντάμε τους Athena Portillo και Brad Rau, με τους οποίους συνεργάστηκαν μαζί στο "Rebels".