Επιτέλους έχουμε νέα από την τηλεοπτική σειρά του Halo!

Το Paramount Plus είναι το νέο του σπίτι
25 Φεβρουαρίου 2021 09:17
Επιτέλους έχουμε νέα από την τηλεοπτική σειρά του Halo!

Πέρυσι μάθαμε ότι η σειρά του Halo ανεβάζει ρυθμούς και ότι κάνει recast την Cortana με την Jen Taylor να αναλαμβάνει το ρόλο της AI που έγραψε ιστορία στο χώρο των videogames. Τώρα, όπως μεταφέρει το Deadline, γίνονται αλλαγές στο σόου και μάθαμε σε ποια πλατφόρμα θα προβληθεί τελικά.

Παρόλο που το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι τώρα ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2021, τελικά έγινε γνωστό πως θα έρθει κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή ωστόσο, αφού το σόου αλλάζει και στέγη.

Το project εξακολουθεί να είναι υπό την επιμέλεια της ViacomCBS, η οποία το προορίζει πλέον για τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία Paramount+ που ανακοινώθηκε πριν μερικές ώρες. Ωστόσο, το Showtime επιβλέπει ακόμη την παραγωγή, καθώς η σειρά βρίσκεται στα σκαριά σε συνεργασία με τις 343 Industries και Amblin Television του Steven Spielberg.

Σημειώνεται πως τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας έμειναν εντυπωσιασμένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα πλάνα της σειράς και θέλησαν να την χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν τη νέα τους συνδρομητική υπηρεσία, εξου και η αλλαγή στο Paramount+.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την εικόνα που δημοσιεύτηκε στα social media:

Το “Halo” θα διαδραματίζεται στον 26ο αιώνα, όταν η ανθρωπότητα και το Covenant έρχονται σε σύγκρουση. Θα μας διηγηθεί νέες ιστορίες που θα συνδυαστούν με έντονη δράση σε ένα sci-fi σκηνικό, όπως ακριβώς και το δημοφιλές franchise της Microsoft. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι ο Pablo Schreiber υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Master Chief.