Ο Henry Cavill ανάβει φωτιές για σειρά Mass Effect (ΕΙΚΟΝΑ)

Η φωτογραφία από τα καμαρίνια που αναστάτωσε τους fans
25 Φεβρουαρίου 2021 08:53
Ο Henry Cavill ανάβει φωτιές για σειρά Mass Effect (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Henry Cavill και το υπόλοιπο crew του Netflix ετοιμάζονται πυρετωδώς για την 2η σεζόν του The Witcher, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο διάσημος ηθοποιός δουλεύει και σε κάτι άλλο. Τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram και μάλιστα αυτό το «κάτι» ίσως συνδέεται με το Mass Effect της Bioware.

Ο Cavill ανέβασε, λοιπόν, στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα καμαρίνια της σειράς, καθώς ετοιμαζόταν για να μεταμορφωθεί ως Geralt. Όμως, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στην εικόνα παρακάτω, κρατάει στο χέρι του κάποια χαρτιά, χωρίς να μας δείχνει τι γράφουν, αφού τα γράμματα είναι θολωμένα. Η λεζάντα της εικόνας αναστάτωσε τους fans, αφού γράφει:

Κρυφό Project; Ή είναι κάποια χαρτιά με τυχαίες λέξεις πάνω τους; Μαντέψτε…θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Φυσικά και κάποιοι fans δε θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι να ανακοινωθεί κάτι και το Gamepressure έμαθε λεπτομέρειες μέσα από ένα ειδικό εργαλείο που αφαιρεί κατά το δυνατόν το blur από εικόνες. Όπως όλα δείχνουν, τα εν λόγω χαρτιά σχετίζονται με το Mass Effect, αφού πάνω τους αναγράφονται κάποιες λέξεις όπως: “Cerberus”, “Reaper”, “Geth” και “Tali’ Zorah”. Όλες αυτές οι λέξεις είναι από το σύμπαν του δημοφιλούς franchise της Bioware και μάλιστα αυτές οι σελίδες που κρατάει στα χέρια του ο Henry Cavill είναι απευθείας από το wiki του Mass Effect 3.

Προφανώς και αυτή η είδηση άναψε φωτιές στην κοινότητα, η οποία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και πιστεύει ότι ίσως έρχεται τηλεοπτική σειρά για το Mass Effect ή κάτι άλλο που σχετίζεται με το franchise. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κάνετε υπομονή και ο χρόνος θα δείξει. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.