Νέο στιλάτο trailer για το Sky Rojo, τη νέα σειρά του δημιουργού του La Casa De Papel

Αποκλειστικά στο Netflix - Πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου
20 Φεβρουαρίου 2021 11:04
Νέο στιλάτο trailer για το Sky Rojo, τη νέα σειρά του δημιουργού του La Casa De Papel

Το Netflix ανεβάζει στροφές και συνεχίζει την προώθηση του Sky Rojo, της νέας σειράς του ταλαντούχου και υπερδραστήριου Alex Pina, δημιουργού του La Casa De Papel. Τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer καθώς απομένει ακριβώς ένας μήνας από την πρεμιέρα της σειράς. Αρκετά στιλάτο και χωρίς πλάνα από τη σειρά, δείχνει πως μια σφαίρα μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Το ύφος της σειράς, πάντως, θυμίζει αρκετά τις ταινίες των Quentin Tarantino και Robert Rodriguez, φυσικά με το ισπανικό ταπεραμέντο και δράμα που τους διακρίνει. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε την Αργεντίνα τραγουδίστρια Lali Esposito (Wendy), τη Veronica Sanchez (Coral) και Many Prado (Gina), καθώς και τους Asier Etxeandia (Romeo) και Miguel Angel Silvestre (Moises). 

Να αναφέρουμε πως το σόου θα αποτελείται από 8 επεισόδια των 25 λεπτών, ενώ η επίσημη σύνοψή του έχει ως εξής: 

"Οι Coral, Wendy και Gina έχουν δραπετεύσει και αναζητούν την ελευθερία, ενώ κυνηγούνται από τον Romeo, τον προαγωγό τους από το Las Novias Club, και τους αρχιτέκτονες, τους Moises και τους Christian. Μαζί, οι γυναίκες ξεκινούν ένα ξέφρενο, χαοτικό ταξίδι κατά το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε είδους κινδύνους και να ζουν κάθε δευτερόλεπτο σαν να ήταν το τελευταίο τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φιλία τους και ανακαλύπτοντας το πιο σημαντικό πράγμα: ότι μαζί είναι ισχυρότερες και έχουν περισσότερα επιλογές για να ανακτήσουν τη ζωή τους."

Το Sky Rojo θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix.