Η 4η σεζόν του Stranger Things θα είναι πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες

Έτσι μεταφέρει τουλάχιστον ο “Mike Wheeler”
16 Φεβρουαρίου 2021 10:09
Η 4η σεζόν του Stranger Things θα είναι πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες

Χωρίς αμφιβολία το Stranger Things είναι από τις πιο αναμενόμενες σειρές του Netflix, με κάθε σεζόν του να ανεβαίνει όλο και περισσότερο σε θεαματικότητα. Οι fans του σόου περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό με ανυπομονησία την 4η σεζόν και πλέον έχουμε νέες πληροφορίες για το τέταρτο κεφάλαιο, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι άκρως σκοτεινό, πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες σεζόν.

Τουλάχιστον αυτό λέει ότι Finn Wolfhard ή αλλιώς Mike Wheeler μέσα από μία νέα συνέντευξή του στο CBC. Έτσι, μεταφέρει στους fans να περιμένουν μία πολύ σκοτεινή σεζόν και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την κυκλοφορία της.

Με κάθε σεζόν η σειρά γίνεται και πιο σκοτεινή. Με την 3η σεζόν ήμουν του τύπου «αυτή η είναι πιο σκοτεινή σεζόν της σειράς», όπως έγινε άλλωστε με τη θεματολογία των αρουραίων και όλα τα άλλα σκηνικά. Αλλά πραγματικά, τώρα, η 4η σεζόν είναι η πιο σκοτεινή που έχουμε κάνει.

Κάθε σεζόν είναι και πιο σκοτεινή. Κάθε χρόνο είναι πιο αστεία, πιο δραματική κλπ. Γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να κυκλοφορήσει και να τη δείτε.

Πρόσφατα μάθαμε ότι το Stranger Things 4 θα αποκαλύψει το κρυφό παρελθόν του Hopper και θα έρθει αντιμέτωπος με τραύματα που έκρυβε για πολλά χρόνια. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.