Tribes of Europa: Στο νέο trailer καθηλώνει η καινούργια σειρά των παραγωγών του DARK

Σε ένα δυστοπικό μέλλον μια διαλυμένη Ευρώπη παλεύει για να αναγεννηθεί
04 Φεβρουαρίου 2021 09:25
Tribes of Europa: Στο νέο trailer καθηλώνει η καινούργια σειρά των παραγωγών του DARK

Το Netflix κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη γερμανική υπερπαραγωγή του, τη σειρά που ακούει στο όνομα Tribes of Europa από τους παραγωγούς του κορυφαίου DARK. Η σειρά μας μεταφέρει στο 2074 σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου η Ευρώπη παλεύει να αναγεννηθεί. Μια ανεξήγητη παγκόσμια καταστροφή πυροδότησε έναν πόλεμο και πλέον η ήπειρος είναι χωρισμένη σε τρεις Φυλές. 

Κάποιες από αυτές όμως δεν είναι τόσο πολεμοχαρής όσο οι άλλες και θα ακολουθήσουμε τα τρία αδέρφια Kiano, Liv και Elja (Emilio SakrayaHenriette ConfuriusDavid Ali Rashed) από την φυλή των Origines στη μάχη τους να φέρουν ένα καλύτερο μέλλον σε μια νέα Ευρώπη. 

Θα δείτε γνωστά πρόσωπα να πρωταγωνιστούν επίσης όπως ο Oliver Masucci ή αλλιώς Ulrich Nielsen του Dark. Δημιουργός του σόου είναι ο Philip Koch και το σενάριο ανέλαβαν οι Jana Burbach και Benjamin Seiler. Γνωρίζουμε πως η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια. 

Το Tribes of Europa (Οι Φυλές της Ευρώπης) αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 19 Φεβρουαρίου 2021. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το καθηλωτικό trailer σε 4Κ ανάλυση ή και με ελληνικούς υπότιτλους.