Νέα σειρά από τη Marvel στο Disney Plus - Το "Wakanda" ετοιμάζει ο Ryan Coogler

Νέα 5ετές χρυσό τηλεοπτικό deal μεταξύ του σκηνοθέτη και της Disney
01 Φεβρουαρίου 2021 21:50
Νέα σειρά από τη Marvel στο Disney Plus - Το "Wakanda" ετοιμάζει ο Ryan Coogler

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios ανοίγεται ακόμη περισσότερο και με πολύ πιο ενδιαφέρον τρόπο από όσο φανταζόταν ο οποιοσδήποτε fan. Υποδεχτείτε τη νεότερη σειρά του MCU για λογαριασμό του Disney Plus, η οποία εκτυλίσσεται στο τεχνολογικά προηγμένο βασίλειο της Wakanda και του Black Panther. Επομένως προς το παρόν και ανεπίσημα αναφερόμαστε σε αυτήν ως "Wakanda" ή "Kingdom of Wakanda".

Η ανακοίνωση αυτή έγινε στο πλαίσιο της υπογραφής ενός χρυσού 5ετούς διάρκειας deal μεταξύ του Ryan Coogler και της Disney στην οποία ο σκηνοθέτης του Black Panther θα ετοιμάζει αποκλειστικά τηλεοπτικό περιεχόμενο, μέσα από την εταιρία παραγωγής του Proximity Media. Λέγεται πως το περιεχόμενο δε θα περιορίζεται στο σύμπαν της Marvel αλλά και σε διαφορετικά είδη σειρών. 

Ο Coogler θα γράψει το σενάριο και θα επιβλέπει ως εκτελεστικός παραγωγός το εν λόγω project που λογικά θα εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του επερχόμενου Black Panther 2. Πολύ πιθανότατα να δούμε χαρακτήρες όπως της Okoye (Danai Gurira), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke) και W'Kabi (Daniel Kaluuya) να πρωταγωνιστούν σε δικές τους ιστορίες.

Το άκρως αναμενόμενο sequel θα παρουσιαστεί ριζικά αλλαγμένο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματά του μέσα στο καλοκαίρι του 2021, ύστερα και από τον απρόσμενο χαμό του βασικού πρωταγωνιστή Chadwick Boseman τον Αύγουστο του 2020.