The Umbrella Academy: Οι στολές των Sparrows είναι λες και βγήκαν από ομάδα Β' Εθνικής

Π.Α.Ε. Sparrow Academy στην 3η σεζόν του σόου του Netflix
01 Φεβρουαρίου 2021 12:45
The Umbrella Academy: Οι στολές των Sparrows είναι λες και βγήκαν από ομάδα Β' Εθνικής

Γνωρίζουμε πλέον πως η 3η σεζόν του The Umbrella Academy θα θέσει αντιμέτωπες τις δύο ακαδημίες των Sparrows και Umbrellas, τώρα που η μια κατέληξε στο νέο timeline της δεύτερης, το οποίο δημιουργήθηκε μετά το φινάλε της 2ης σεζόν. Η Sparrow Academy, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, θα είναι το ακριβώς αντίθετο όλων όσων πρεσβεύουν η "Ακαδημία της Ομπρέλας", καθώς μάθαμε αναλυτικά το cast και ποιους χαρακτήρες υποδύονται.

Μια νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter του ο ηθοποιός Justin Min που υποδύεται τον Ben αποκαλύπτει τις στολές που θα φοράνε τα "Σπουργίτια" στον 3ο κύκλο και είναι λες και βγήκαν από ομάδα Β' Εθνικής:

Προφανώς οι στολές αυτές συμβολίζουν πως αυτή η ακαδημία είναι πολύ πιο αθλητική, δεμένη σαν μια ομάδα σε αντίθεση με την "Ομπρέλα" που φοράνε σχολικές ποδιές και δεν θυμίζουν σε τίποτα το οικογενειακό πνεύμα -που έχουν στις δύσκολες στιγμές- και πως λειτουργούν ομαδικά. 

Τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του σόου ξεκινούν αυτόν το μήνα στις 8 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα και εάν όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο. Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσω του Netflix, αν και θα ποντάραμε πως θα γίνει προς τα τέλη του πρώτου τρίμηνου του 2022.