Το The Great Gatsby γίνεται μίνι σειρά από τον δημιουργό των Vikings

Η νέα υπερπαραγωγή του Michael Hirst περιμένει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές
27 Ιανουαρίου 2021 09:32
Το The Great Gatsby γίνεται μίνι σειρά από τον δημιουργό των Vikings

Το βραβευμένο με δύο Όσκαρ, The Great Gatsby, που οι περισσότεροι πλέον θα θυμάστε για την ερμηνεία του Leonardo DiCaprio σε αυτή και ειδικότερα για την σκηνή που μετατράπηκε σε meme στην ποπ κουλτούρα (βλ. κεντρική φωτογραφία), γίνεται τηλεοπτική σειρά. Και όχι δεν εμπλέκεται ο Baz Luhrmann ούτε και το αστεράτο cast της ταινίας, αλλά θα έρθει δια χειρός Michael Hirst, δημιουργού των Vikings

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με μεγάλο budget στις τσέπες της, που έχουν αναλάβει οι A+E Studios και ITV Studios America. Ακόμη, όμως περιμένει αγοραστές ούτως ώστε να καταλήξει σε κάποια streaming υπηρεσία ή καλωδιακό κανάλι. O Hirst αναπτύσσει πάνω από τρία χρόνια το εν λόγω project και μέχρι πέρυσι βρισκόταν στα σκαριά από την Apple, όμως τα σχέδιά της άλλαξαν. 

Ωστόσο, αυτή η μίνι σειρά θα λαμβάνει χώρα σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό από το γνωστό φιλμ του 2013 και συγκεκριμένα θα εστιάζει στην έγχρωμη κοινότητα της Νέας Υόρκης και την μουσική σκηνή των '20s, καθώς ο Hirst θέλει να αποτυπώσει μια πιο μοντέρνα και επίκαιρη βερσιόν της Αμερικής. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά και λατρεμένα μυθιστορήματα της αμερικανικής λογοτεχνίας, που έγραψε ο F. Scott Fitzgerald και διδάσκεται στα σχολεία των ΗΠΑ. Για περισσότερα σχετικά με την επερχόμενη σειρά του "The Great Gatsby" μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.