Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της prequel σειράς του The Witcher

Η Jodie Turner-Smith στο καστ του "Blood Origin"
26 Ιανουαρίου 2021 10:19
Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της prequel σειράς του The Witcher

Το The Witcher είναι η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Netflix και δεν ήταν καθόλου έκπληξη που η υπηρεσία είχε ανακοινώσει ότι το franchise είναι πολύ σημαντικό για εκείνη. Μάλιστα, εκτός της anime ταινίας, The Witcher: Nightmare Of The Wolf, που έχει ήδη στα σκαριά, ετοιμάζει και ένα νέο σόου, που θα λαμβάνει χώρα πολύ πριν τα γεγονότα του Geralt.

Ο λόγος γίνεται για το “The Witcher: Blood Origin”, το οποίο έχει ανακοινωθεί αρκετό καιρό και θα διαδραματίζεται περίπου χίλια χρόνια πριν ο Geralt of Rivia έρθει στο προσκήνιο, με την ιστορία να μας παρουσιάζει την πρώτο Witcher. Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, η Jodie Turner-Smith (The Last Ship, Queen & Slim) είναι έτοιμη να υπογράψει και να πρωταγωνιστήσει στη σειρά παίζοντας την Eile.

Πρόκειται για μία ελίτ πολεμίστρια, η οποία είναι ευλογημένη με τη φωνή μιας θεάς που άφησε τη φυλή και τη θέση της ως φύλακας της βασίλισσας, για να ακολουθήσει την καρδιά της ως μουσικός.

Όσον αφορά την κύρια σειρά του Witcher, αυτή τη στιγμή η 2η σεζόν γυρίζεται ακόμα, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς να την περιμένουμε. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.