Το φινάλε του Falcon and The Winter Soldier θα αποκαλύψει κάτι σημαντικό για το Phase 4 του MCU

O Anthony Mackie μιλάει για το που θα καταλήξει η ασπίδα του "Cap"
25 Ιανουαρίου 2021 11:16
Το φινάλε του Falcon and The Winter Soldier θα αποκαλύψει κάτι σημαντικό για το Phase 4 του MCU

"Που θα καταλήξει τελικά η ασπίδα του Captain America;" αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό που πλανάται πάνω από το The Falcon and The Winter Soldier, το οποίο θα συνεχίσει ακριβώς μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame και θα δούμε τους χαρακτήρες των Anthony Mackie και Sebastian Stan σε μια αποστολή ανά τον κόσμο για να σταματήσουν τους "Flag-Smashers". 

Ο Falcon, ο οποίος πλέον έχει στα χέρια του την ασπίδα, μιας και του την έδωσε ο Steve Rogers στο φινάλε της ταινίας, όμως, δεν είναι σίγουρος εάν θα δεχθεί την ευθύνη αυτή. Ο Mackie παραχώρησε μια συνέντευξη στο Rich Eisen Show και αποκάλυψε ότι μέχρι το φινάλε το του άκρως αναμενόμενου σόου, θα γνωρίζουμε την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση, τονίζοντας πως μπορεί και να μην είναι αυτός που θεωρούν όλοι:

Στο φινάλε του Endgame, ο Sam δεν δέχθηκε την ασπίδα. Εάν θυμάστε είπε στον Steve, "δεν νιώθω άνετα επειδή αυτή η ασπίδα σου ανήκει". Οπότε η σειρά θα είναι ένα μακρύ ταξίδι μέχρι να βρούμε ποιος θα είναι ο νέος Captain America. Δηλαδή το που θα καταλήξει η ασπίδα, εάν ο Captain America και αυτός ο τίτλος επιστρέψει και εάν κάποιος θα αναλάβει την ευθύνη αυτή ξανά. 

Δήλωσε κιόλας πως είναι από τους λίγους που γνωρίζουν ολόκληρη την έκβαση του Phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, λέγοντας πως ανυπομονεί να δει τις αντιδράσεις των fans σε όλα όσα ετοιμάζουν. Ο Stan, από την άλλη, θέλησε να ζεστάνει το κλίμα για την έλευση της σειράς και μέσα από τον Instagram λογαριασμό του ανήρτησε μια φωτογραφία από τα δοκιμαστικά της νέας στολής του Winter Soldier. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Επίσης, ακούστηκαν φήμες που θέλουν τον Chris Evans να επιστρέφει για μία τουλάχιστον εμφάνιση ακόμα στο MCU ως Captain America. 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νέος Captain America του Phase 4 του MCU; Πείτε μας στα σχόλια. Η πρεμιέρα του The Falcon and The Winter Soldier αναμένεται να γίνει αποκλειστικά στο Disney Plus στις 19 Μαρτίου 2021