Επίσημο: Η 2η σεζόν του Bridgerton έρχεται σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σόου της Shonda Rhimes λατρεύτηκε και επιστρέφει!
21 Ιανουαρίου 2021 21:18
Επίσημο: Η 2η σεζόν του Bridgerton έρχεται σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτελεί μια από τις σειρές που οι συνδρομητές του Netflix αγκάλιασαν σφιχτά από την πρώτη μέρα και τα νούμερα ήταν απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας του. Ο λόγος για το Bridgerton, τη νέα ρομαντική σειρά δια χειρός Shonda Rhimes, δημιουργού των "Grey's Anatomy" και "Scandal", για την οποία όσοι την παρακολούθησαν βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα για την είδηση ότι θα συνεχιστεί. 

Τα νέα είναι ευχάριστα από την φαμίλια των Μπρίτζερτον καθώς το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα τη 2η σεζόν του σόου, η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της την ερχόμενη Άνοιξη στη Μ. Βρετανία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σενάριο του 2ου κύκλου θα εστιάσει σε διαφορετικά πρόσωπα αν και το cast της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει εξ'ολοκλήρου -έστω και σε μικρότερους ρόλους. Επομένως, δεν είναι σίγουρο κατά πόσο ο Rege Jean-Page και η Phoebe Dynevor που υποδύθηκαν το ζευγάρι της 1ης σεζόν θα έχουν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως θα εξιστορήσει την εύρεση του έταιρον ήμισυ του μεγαλύτερου της οικογενείας των Μπρίτζερτον, του Anthony, τον οποίο υποδύεται ο Jonathan Bailey

O δημιουργός και co-showrunner, Chris Van Dusen, αποκάλυψε πώς θα υπάρξουν αρκετοί νέοι χαρακτήρες στη νέα σεζόν, μιας και θέλει να ακολουθήσει τη φόρμουλα του κάθε σεζόν και ένα διαφορετικό μέλος της σικάτης οικογένειας. Άλλωστε η σειρά βιβλίων του Bridgerton περιλαμβάνει οκτώ βιβλία το καθένα περιγράφοντας την ερωτική ζωή καθενός από τα αδέρφια της οικογένειας. Λέτε να συνεχιστεί το Bridgerton για 8 σεζόν; 

Εάν όλα πάνε καλά, λοιπόν, δεν αποκλείεται η 2η σεζόν του Bridgerton να έρθει στις οθόνες μας προς τα τέλη του 2021.