Το The Boys στην 3η σεζόν θα τερματίσει τον όρο "ακατάλληλο για ανηλίκους"

Το μόνο σίγουρο είναι πως το "Herogasm" θα μας μείνει αξέχαστο
21 Ιανουαρίου 2021 20:52
Το The Boys στην 3η σεζόν θα τερματίσει τον όρο "ακατάλληλο για ανηλίκους"

Αν νομίζατε ότι η 2η σεζόν του The Boys είχε σοκαριστικά και άκρως "NSFW" σκηνικά κάνατε πολύ-πολύ μεγάλο λάθος. Η 3η σεζόν της "κάφρικης" σειράς του Amazon Prime Video αναμένεται να τεντώσει τα όρια του τι επιτρέπεται να δείχνει η τηλεόραση, ιδιαίτερα όσον αφορά την υπέρμετρη βία και τα ξεκοιλιάσματα. 

Και δεν τα λέμε εμείς αλλά την...γλυκιά αυτή υπόσχεση δίνει ο showrunner, Eric Kripke, στους fans των "Παλικαριών" καθώς θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη ένα storyline των κόμικς που ήθελε από την πρώτη μέρα. Ιδού το "Herogasm", to οποίο φρόντισε να "σποιλάρει" από τώρα πως θα είναι το 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν και δεν έκρυψε καθόλου τον ενθουσιασμό του καθώς ετοίμαζε το σενάριο στο Twitter:

 Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί "Herogasm", πρόκειται για το ετήσιο πάρτι της Vought όπου τα Boys του Butcher εισχωρούν νομίζοντας ότι θα αποσπάσουν σημαντικές πληροφορίες. Μόνο που ανακαλύπτουν πως πρόκειται για το απόλυτο όργιο των οργίων αφού το μόνο που κάνουν οι Supes εκεί είναι ατελείωτο σεξ και χρήση ναρκωτικών. 

Τώρα τι άλλο να πούμε εμείς; Είναι στο χέρι της Amazon για το που θα τραβήξει την κόκκινη γραμμή αναφορικά με το τι θα δείξει και τι όχι, μιας και η φαντασία του Kripke (πέραν των όσων έχουν γράψει οι Garth Ennis και Darick Robertson) αν την αφήνεις μπορεί να τρέχει ανεξέλεγκτη. 

Το μόνο που ξέρουμε είναι πως εάν υπήρχε..."ΕΣΡ" στις streaming υπηρεσίες θα προκαλούσε σάλο πριν καν προβληθεί.