Το Sky Rojo του Netflix αποκαλύπτεται - H νέα σειρά από τον δημιουργό του La Casa De Papel (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παραμείνουν ζωντανές για πέντε ακόμα λεπτά;
20 Ιανουαρίου 2021 08:28
Το Sky Rojo του Netflix αποκαλύπτεται - H νέα σειρά από τον δημιουργό του La Casa De Papel (ΒΙΝΤΕΟ)

To Netflix κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα άκρως αναμενόμενη σειρά του Alex Pina, δημιουργού του φαινομένου του "La Casa De Papel". Η πρώτη ματιά στο "Sky Rojo" -όπως ονομάζεται- θα διαπιστώστε είναι άκρως αισθησιακή και ξεχειλίζει από pulp δράση με κάτι από Tarantino στο ύφος του. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε την Αργεντίνα τραγουδίστρια Lali Esposito (Wendy), τη Veronica Sanchez (Coral) και Many Prado (Gina), καθώς και τους Asier Etxeandia (Romeo) και Miguel Angel Silvestre (Moises). 

Η πλοκή του σόου έχει ως εξής: 

"Οι Coral, Wendy και Gina έχουν δραπετεύσει και αναζητούν την ελευθερία, ενώ κυνηγούνται από τον Romeo, τον προαγωγό τους από το Las Novias Club, και τους αρχιτέκτονες, τους Moises και τους Christian. Μαζί, οι γυναίκες ξεκινούν ένα ξέφρενο, χαοτικό ταξίδι κατά το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε είδους κινδύνους και να ζουν κάθε δευτερόλεπτο σαν να ήταν το τελευταίο τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φιλία τους και ανακαλύπτοντας το πιο σημαντικό πράγμα: ότι μαζί είναι ισχυρότερες και έχουν περισσότερα επιλογές για να ανακτήσουν τη ζωή τους."

Το εάν το Netflix έχει στα χέρια του ένα ακόμη διεθνές σόου-φαινόμενο θα φανεί. Να αναφέρουμε πως το σόου θα αποτελείται από 8 επεισόδια των 25 λεπτών. 

Το Sky Rojo θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix.