Επιστρέφει το Peaky Blinders! - Άρχισαν τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι Shelbys ξεκινούν τις μπίζνες και πάλι!
18 Ιανουαρίου 2021 18:36
Επιστρέφει το Peaky Blinders! - Άρχισαν τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν (ΕΙΚΟΝΑ)

Επιστροφή στις μπίζνες για τη φαμίλια των Shelby & ΣΙΑ! Τo BBC και επίσημα ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν του Peaky Blinders μόλις ξεκίνησαν, ύστερα από πολλούς μήνες καθυστερήσεων λόγω του κορωνοϊού που πήγαν πίσω αρκετούς μήνες την παραγωγή. 

Τα νέα έφερε μέσα από τον επίσημο social media λογαριασμό της σειράς στο Twitter, από όπου μάθαμε πως την τελευταία σεζόν γράφει εξ'ολοκλήρου ο δημιουργός Steven Knight και όλα τα επεισόδια σκηνοθετεί ο Anthony Byrne που ανέλαβε και την 5η σεζόν. 

Μάλιστα, δόθηκε και στη δημοσιότητα μια φωτογραφία με τον Thomas Shelby του Cillian Murphy να κάθεται στα καμαρίνια φορώντας τη μάσκα του:

Στο επίσημη site o Knight ανέφερε πως θα διασφαλίσουν ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν της σειράς και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια πιθανή συνέχεια της ιστορίας, παρά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς: "Παρά το ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί, η ιστορία θα συνεχίσει σε διαφορετική μορφή."

Ένα βήμα πιο κοντά πλέον για να μάθουμε τι έγινε σε εκείνο το συγκλονιστικό cliffhanger φινάλε της 5ης σεζόν, με τον Tommy να κρατάει το όπλο του στο κεφάλι, θέλοντας να αυτοκτονήσει καθώς η ψυχολογική του κατάσταση έχει χειροτερέψει εντελώς. O Steven Knight άλλωστε έχει δηλώσει πως η 6η σεζόν θα ξεκινήσει ακριβώς από εκείνη τη σκηνή.