Στα σκαριά η σειρά του Dungeons & Dragons από τον δημιουργό του John Wick

H Hasbro συνεργάζεται με τον Derek Kolstad
18 Ιανουαρίου 2021 10:30
Στα σκαριά η σειρά του Dungeons & Dragons από τον δημιουργό του John Wick

Ένα από τα διασημότερα επιτραπέζια παιχνίδια του κόσμου είναι το Dungeons & Dragons που εδώ και δεκαετίες έγινε συνώνυμο με τα επιτραπέζια RPGs. Η Hasbro και το στούντιο παραγωγής της eOne έκαναν το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής live-action σειράς στο σύμπαν του D&D.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter προσέλαβαν τον Derek Kolstad να γράψει το σενάριο του σόου. Πρόκειται για τον δημιουργό του John Wick franchise για όσους δεν γνωρίζουν. Ωστόσο, το project δείχνει να βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα και δεν έγιναν γνωστές περαιτέρω πληροφορίες, ενώ ακόμα δεν υπάρχει και κάποιο κανάλι, δίκτυο ή πλατφόρμα που να έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. 

Να αναφέρουμε πως ήδη στα σκαριά βρίσκεται μια νέα live-action ταινία του Dungeons & Dragons με πρωταγωνιστή τον Chris Pine, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. 

Εν μέσω της πανδημίας, ο κόσμος στρέφεται στην ψυχαγωγία εντός του σπιτιού του και έτσι τα προϊόντα του D&D είδανε αύξηση της τάξης του 20% λόγω της καραντίνας, κάτι που σαφώς δίνει το έναυσμα στη Hasbro για αυτά τα ανοίγματα στο Χόλιγουντ.