Η περιγραφή της σειράς του Lord of the Rings είναι όσο επική τη θέλατε!

Βγήκε η επίσημη σύνοψη και μπορεί το hype να χτυπήσει κόκκινο
14 Ιανουαρίου 2021 10:19
Η περιγραφή της σειράς του Lord of the Rings είναι όσο επική τη θέλατε!

Το hype για την άκρως αναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του Lord of the Rings άρχισε να ανεβαίνει για τους απανταχού fans του J.R.R. Tolkien, καθώς η Amazon αποκάλυψε την σύνοψή της, και ναι, είναι όσο επική την περιμένατε. Μέσα από αυτήν επιβεβαιώνονται πάνω-κάτω όλα όσα ξέραμε όπως το ότι θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. 

Ουσιαστικά, θα δούμε τα γεγονότα πριν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και λογικά θα εμπνέεται από το Silmarillion και μας προετοιμάζει για την εμφάνιση του μεγαλύτερου κακού που υπήρξε, όμως δεν ξεκαθαρίζεται εάν θα είναι ο Morgoth ή ο Sauron. Ακολουθεί η σύνοψη:

"Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τις ηρωικές ιστορίες της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Το επικό δράμα θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings και θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατίστηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που έβγαλε η πένα του Tolkien απειλούσε να σκεπάσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικά ειρηνική, η σειρά θα ακολουθήσει ένα ανσάμπλ χαρακτήρων, τόσο γνώριμων όσο και καινούργιων καθώς θα αντιμετωπίσουν την επάνοδο του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα επιβλητικά δάση της πρωτεύουσας των elves το Lindon, μέχρι το νησί της Numenor και τα πέρατα του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρας θα αφήσουν ανεξίτηλα γραμμένες τις ιστορίες τους για πολλές γενεές."

Αξίζει να αναφέρουμε πως η πτώση του Sauron παρουσιάζεται στην πρώτη σκηνή του Lord of The Rings: The Fellowship of the Ring. Επίσης θα δούμε για πρώτη φορά την Numenor που θα παίξει σημαντικό ρόλο εκείνη την περίοδο, όπως και τη δημιουργία του Δαχτυλιδιού και την πτώση των Εννέα Βασιλείων. 

Η ιστοσελίδα The One Ring μεταδίδει πως τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς σε σκηνοθεσία J.A. Bayona έχουν γυριστεί και βρίσκονται στη διαδικασία του post-production. Η Amazon έχει στα σχέδια της ένα πλάνο που εκτείνεται για πέντε σεζόν και το budget του σόου ξεπερνάει τα $500 εκατομμύρια.

Το cast απαρτίζεται από πολλά γνωστά και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα όπως οι: Peter Mullan (Westworld, Ozark), Benjamin Walker (Jessica Jones), και τον Will Poulter (Black Mirror).

Το The Lord of the Rings κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί στη συχνότητα του Amazon Prime Video στα τέλη του 2021 ή μέσα στο 2022.