The Umbrella Academy: Το αντίπαλο δέος της 3ης σεζόν αποκαλύπτεται (ΕΙΚΟΝΑ)

Γνωρίστε το cast της Sparrow Academy
11 Ιανουαρίου 2021 20:26
The Umbrella Academy: Το αντίπαλο δέος της 3ης σεζόν αποκαλύπτεται (ΕΙΚΟΝΑ)

Επιτέλους το Netflix έριξε φως στο casting της πολυαναμενόμενης 3ης σεζόν του The Umbrella Academy, αποκαλύπτοντας το μεγάλο αντίπαλο δέος της "Ακαδημίας" και τους ηθοποιούς που θα τους ενσαρκώσουν. Μέσα από τα social media της σειράς αλλά και του Netflix δόθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για τους χαρακτήρες της ακαδημίας από...την άλλη πλευρά, η οποία εμφανίστηκε στο φινάλε του τρίτου κύκλου και θα συμπληρώσουν το ήδη υπάρχον με τους Tom Hopper, Aidan Gallagher, Elliot Page, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda και Robert Sheehan

Επομένως, η Sparrow Academy θα αποτελείται από τους εξής:

  • Justin Cornwell (Jingle Jangle: A Christmas Journey) Sparrow #1: Υποδύεται τον γοητευτικό και μεγαλόσωμο Marcus, ο οποίος με την ειλικρίνεια και την χαρισματικότητά του κρατάει τα δεσμά της οικογένειας. Χαριτωμένος αλλά θανατηφόρος, υπολογίσιμος αλλά συμπονετικός, είναι τόσο έξυπνος όσο και δυνατός. Ο Marcus είναι πειθαρχημένος, λογικός και τα θέλει όλα υπό έλεγχο. Εκπέμπει εμπιστοσύνη και ηγεσία χωρίς να χρειάζεται να υψώσει ποτέ τη φωνή του.
  • Justin H. Min (The Umbrella Academy) Sparrow #2: Αυτός δεν είναι ο γλυκός Ben που γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Πρόκειται για μια Μακιαβελική βερσιόν του, που κατά βάθος είναι "σουπιά". Βίαιος και πραγματιστής, ο Ben είναι αποφασισμένος να εδραιωθεί ως ηγέτης με κάθε κόστος. 
  • Britne Oldford (Hunters) Sparrow #3: Η Fei βλέπει τον κόσμο με άλλο μάτι. Μπορεί να την περνούν για μισάνθρωπο που θα προτιμούσε να είναι μόνη της παρά να περάσει έστω και μια στιγμή με κάποιον. Η αλήθεια είναι όμως πως θα ήθελε να είχε έναν φίλο. Συνήθως είναι η εξυπνότερη από όλους εκεί μέσα και πάντα με διάθεση να βρίσκει τη λύση, αλλά καλύτερα να μην γίνει εχθρός σου γιατί δε θα σταματήσει μέχρι να σε καταστρέψει. 
  • Jake Epstein (Designated Survivor) Sparrow #4: O Alphonso πάλευε για χρόνια το έγκλημα και αυτό άφησε αναρίθμητα σημάδια στο σώμα του για να του το θυμίζουν. Για να το αντισταθμίσει αυτό είναι "οπλισμένος" με μια καυστική αίσθηση του χιούμορ. Το μόνο που του αρέσει περισσότερο από το να πειράζει και να τρολάρει όποιον σταθεί στο δρόμο του είναι μια καλή πίτσα και μια εξάδα μπύρες.  
  • Genesis Rodriguez (Big Hero 6) Sparrow #5: Η Sloane είναι μια ρομαντική ονειροπόλα κοπέλα που νιώθει πως την καλεί μια ανώτερη δύναμη για να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω της, αλλά και τον εαυτό της. Θέλει να ζήσει μια καλύτερη ζωή από αυτή που μεγάλωσε αλλά οι υποχρεώσεις της με την Ακαδημία την κρατούν πίσω, μαζί με τον φόβο του να ξεπεράσει τα όριά της. Έχει όμως σχέδια και ίσως μια μέρα να πάρει το θάρρος και να τα πραγματοποιήσει.
  • Cazzie David (Συγγραφέας του best-seller της NYT, No One Asked for This) Sparrow #6: Η Jayme είναι μια μοναχική κοπέλα που κρύβεται κάτω από την κουκούλα της. Δεν λέει πολλά επειδή δεν χρειάζεται και έχει μυαλό ξυράφι.. Έχει μια φρίκη που προκαλεί φόβο και αν τη δει κανείς καλύτερα να τρέξει να κρυφτεί. Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει με τον μοναδικό φίλο της τον Alphonso. 
  • Existential Dread Inducing Psykronium Cube (Newcomer) Sparrow #7: Ο Christopher είναι το πιο παράξενο μέλος της οικογένειας καθώς είναι ένας κύβος με τηλεπαθητικές δυνάμεις αγνώστου προελέυσεως. Μπορεί να παγώσει μια ολόκληρη αίθουσα και να σε παραλύσει από φόβο. Ενεργεί σαν τον μεσολαβητή και φωτεινό παντογνώστη της οικογένειας, που μοιράζει συμβουλές σε όσους έχουν ανάγκη. Αξιόπιστος και πιστός, τα υπόλοιπα "Σπουργίτια" του φέρονται σαν να είναι συγγενής τους. Άλλωστε είναι μια υπολογίσημη δύναμη. 

Δείτε τους στις παρακάτω φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το Netflix στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Umbrella Academy (@umbrellaacad)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NX (@nxonnetflix)

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τις περιγραφές των χαρακτήρων του Sparrow Academy, οι παραλληλισμοί με την Umbrella Academy είναι προφανείς και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αλληλεπιδράσουν οι δύο άκρως αντίθετες ομάδες.