The Witcher: Ο Henry Cavill έβγαλε selfie όσο αναρρώνει από τον τραυματισμό του

Επιβεβαίωσε τον σοβαρό τραυματισμό του στο πλατό της 2ης σεζόν
09 Ιανουαρίου 2021 13:02
The Witcher: Ο Henry Cavill έβγαλε selfie όσο αναρρώνει από τον τραυματισμό του

Οι αναποδιές στην παραγωγή της 2ης σεζόν του The Witcher έχουν προκαλέσει αρκετές καθυστερήσεις είτε λόγω κορωνοϊού είτε άλλων συμβάντων, όπως ο πρόσφατος τραυματισμός του Henry Cavill κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Cavill χτύπησε το πόδι του την ώρα που έκανε πρόβα για μια σκηνή μάχης, όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Τώρα ο τηλεοπτικός Geralt of Rivia ανήρτησε μέσα από τον Instagram λογαριασμό του μια selfie και ενημέρωσε τους fans του για την πορεία της ανάρρωσής του. 

Ουσιαστικά αυτή είναι η μοναδική επίσημη επιβεβαίωση -πέραν των ρεπορτάζ- σχετικά με τον τραυματισμό του με τον 37χρονο ηθοποιό να γράφει:

"Είμαστε σε καθεστώς lockdown εδώ στη Μ. Βρετανία οπότε χρησιμοποιώ τη μια βόλτα που μπορώ να κάνω την ημέρα για να γυμναστώ σε εξωτερικό χώρο και να κάνω το πρώτο μου τρέξιμο από τότε που τραυμάτισα τον τένοντά μου (περισσότερα για αυτό θα σας πω άλλη στιγμή)."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Η ανάρρωσή του ακόμη συνεχίζεται αν και φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στα γυρίσματα, τα οποία θα λέγαμε πως είναι σχεδόν...καταραμένα και σίγουρα μια από τις παραγωγές του Χόλιγουντ που είδαν και απόειδαν εν μέσω της πανδημίας. 

Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα προβληθεί η 2η σεζόν του The Witcher στο Netflix