Το Hulu θέλει ένα κομμάτι από την πίτα των horror σειρών με το “The Sister” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βράδυ που στοίχειωσε τις ζωές ανθρώπων έρχεται ξανά στην επιφάνεια
08 Ιανουαρίου 2021 14:00
Το Hulu θέλει ένα κομμάτι από την πίτα των horror σειρών με το “The Sister” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu είναι έτοιμο για την κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας σειράς του που ακούει στο όνομα, “The Sister”, η οποία έρχεται για να εμπλουτίσει τις spooky-σειρές τρόμου. Σο σόου έρχεται από τον Neil Cross, (δημιουργό της σειράς Luther) και βασίζεται στο βιβλίο “Burial”, το οποίο έγραψε ο ίδιος.

Στην πλοκή θα δούμε τον Nathan, όπου ένα βράδυ εκπλήσσεται από μία επίσκεψη ενός ανεπιθύμητου προσώπου από το παρελθόν. Ο Nathan δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του: ένα πάρτι που οδήγησε στον ξαφνικό και σοκαριστικό θάνατο μιας νεαρής γυναίκας. Εκείνο το βράδυ έχει μείνει χαραγμένο μέσα του και μόνο εκείνος και ένας παλιός γνωστός του, o Bob, ξέρουμε πραγματικά τι είχε συμβεί.

Η σειρά θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και πρωταγωνιστούν οι Tovey (Years and Years, Looking), Bertie Carvel (Baghdad Central, Doctor Foster: A Woman Scorned), Amrita Acharia (Game of Thrones, The Good Karma Hospital), Nina Toussaint-White (Bodyguard, GameFace, EastEnders), Amanda Root, Paul Bazely και Simone Ashley (Sex Education).

Το The Sister αναμένεται να προβληθεί στις 22 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Hulu, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει παίξει ήδη. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.